Sahte Altın ve Uyuşturucu Ele Geçirildi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Mart, 2017 14:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Sahte Altın ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

Karabük’te jandarma ekiplerinin yol kontrolünde durdurulan bir araçta yaptığı aramada, çok sayıda sahte altın ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
Karabük’ün Yenice ilçesinde uyuşturucu madde kaçakçılığı ve tarihi eser kaçakçılığı olayı ortaya çıktı. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Yenice’de yapılan yol kontrolünde durdurulan bir araçta arama yapıldı. V.B., S.P., S.P. ve H.Ç. isimli şahısların bulunduğu araçta yapılan aramada bin 60 gram kubar esrar ile 85 adet altın görünümlü sikke ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alındı. Cumhuriyet Savcılığı ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbulu ogrenciler cam adam belgeseliyle cifte final elde etti Chky67v3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’lü öğrenciler “Cam Adam” belgeseliyle çifte final elde etti

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı “Cam Adam” belgeseli iki festivalde finale yükseldi.

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan belgesel, TAYF Kısa Film Festivali ve Narfest Kısa Film Festivali’nde finale kalarak çifte başarı elde etti.

Belgesel, Adana’da yaşayan ve “cam kemik hastalığı” olarak bilinen Osteogenezis Imperfekta ile mücadele eden Zekeriya Ünal’ın yaşam öyküsünü konu alıyor. Yapım, zorlu sağlık şartlarına rağmen hayata tutunan bir bireyin azim dolu mücadelesini beyaz perdeye taşıyor.

Belgeselin yönetmenliğini Ahmet Hakan Kurt üstlenirken, görüntü yönetmenliğini Yusuf Karaaslan yaptı. Proje ekibinde Kerim Demirtaş, Tolga Yüksel ve Tunahan Mirza Gülen yer aldı. Akademik danışmanlığını ise Burak Türten yürüttü.

Festival seçkilerinde yer alarak geniş bir izleyici kitlesine ulaşan “Cam Adam”, toplumsal farkındalık oluştururken içeriğiyle de dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin