Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Mart, 2017 14:45 tarihinde yayınlandı
0

Sahte Altın ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

Karabük’te jandarma ekiplerinin yol kontrolünde durdurulan bir araçta yaptığı aramada, çok sayıda sahte altın ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
Karabük’ün Yenice ilçesinde uyuşturucu madde kaçakçılığı ve tarihi eser kaçakçılığı olayı ortaya çıktı. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Yenice’de yapılan yol kontrolünde durdurulan bir araçta arama yapıldı. V.B., S.P., S.P. ve H.Ç. isimli şahısların bulunduğu araçta yapılan aramada bin 60 gram kubar esrar ile 85 adet altın görünümlü sikke ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alındı. Cumhuriyet Savcılığı ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tosya belediyesinden oto sanayi bolgesinde cevre temizligi dq4sOb1U
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tosya Belediyesi’nden Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği gerçekleştirerek, çevre kirliliğine sebep olan ve yolları daraltan olumsuzluklar giderildi.

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde düzensiz şekilde bırakılan hurda araçlar, çevre kirliliğine sebep olan görüntüler ve yolların daralmasına sebep olan olumsuzlukların giderilmesi için çalışma başlattı. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ortak kullanım alanlarının amacı dışında kullanılması, çevreyi ve şehir düzenini olumsuz etkileyen görüntülerin oluşmasının kabul edilemez olduğu belirtilerek, şehrin düzenini bozan hiçbir oluşuma izin verilmeyeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin