blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mart, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Sahte alkolden zehirlenen kişi yaşamını yitirdi

Karabük’te düzmece içki nedeniyle hastanede tedavi gören bir kişi 2 haftalık ömür gayretini kaybetti.
Edinilen bilgiye nazaran, Karabük’te yaşayan Aydın Çetintaş (59) isimli vatandaş iki hafta evvel görme kaybı ve ateş şikayetiyle Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu.
Yoğun bakımda tedavi altına alınan Çetintaş, yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti.
Sahte içkiden zehirlenmeye bağlı olarak ömrünü yitirdiği belirlenen Çetintaş için Merkez Ulu Camii’nde cenaze merasimi düzenlendi.
Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının akabinde Çetintaş’ın naaşı 5000 Konutlar Aile Mezarlığında toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ocak, 2026 12:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da motosiklet ve motokuryelerin trafik yasağı kaldırıldı

Samsun Valiliği, olumsuz hava şartları nedeniyle motosiklet ve motokuryelere getirilen trafiğe çıkış kısıtlamasının sona erdiğini açıkladı.
Samsun Valiliği’nde yapılan açıklamada, "Kıymetli Samsunlular; olumsuz hava şartları nedeniyle motosiklet aracı ve motokuryelere uygulanan trafiğe çıkış kısıtlaması, yapılan değerlendirmeler sonucunda; 03 Ocak 2026 Cumartesi (bugün) saat 12.00 itibarıyla sona ermiştir" denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin