Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
sahte alkolden zehirlenen kisi yasamini yitirdi GY5tlRWx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mart, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
0

Sahte alkolden zehirlenen kişi yaşamını yitirdi

Karabük’te düzmece içki nedeniyle hastanede tedavi gören bir kişi 2 haftalık ömür gayretini kaybetti.

Edinilen bilgiye nazaran, Karabük’te yaşayan Aydın Çetintaş (59) isimli vatandaş iki hafta evvel görme kaybı ve ateş şikayetiyle Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu.

Yoğun bakımda tedavi altına alınan Çetintaş, yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti.

Sahte içkiden zehirlenmeye bağlı olarak ömrünü yitirdiği belirlenen Çetintaş için Merkez Ulu Camii’nde cenaze merasimi düzenlendi.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının akabinde Çetintaş’ın naaşı 5000 Konutlar Aile Mezarlığında toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
XXX 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
04 Mayıs, 2026 14:33 tarihinde yayınlandı
0

Serkan Cıva projeleri yerinde inceledi

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, haftaya belediye yönetimiyle birlikte gerçekleştirilen değerlendirme toplantısıyla başladı. Belediye binasında düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ünnü, birim amirleri ve Fen İşleri Müdürlüğü personelleri katıldı.

Toplantıda ilçede devam eden çalışmalar ve planlanan projeler ele alınırken, belediye hizmetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantının ardından Başkan Serkan Cıva, Fen İşleri Müdürü Nuri Sarıkaya ile birlikte yapımı son aşamaya gelen Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu. Heyet ayrıca açık hava sineması ile kır düğün bahçesi yapılması planlanan alanda da saha incelemesi gerçekleştirdi.

İlçeye değer katacak projeleri yakından takip ettiklerini belirten Başkan Serkan Cıva, çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü ifade ederek, “Eskipazar’a değer katacak projeleri yerinde takip etmeye ve çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin