Şahin'e Keçiören Belediyesinden Jest - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Mart, 2022 12:53 tarihinde yayınlandı
0
0

Şahin’e Keçiören Belediyesinden Jest

Ankara Keçiören Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen Mehmet Ali Şahin Kültür Merkezi’nin açılışı yapıldı.
Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Osmangazi Mahallesi’nde faaliyete başlatılan Mehmet Ali Şahin Kültür Merkezi’nin açılışı yapıldı. İçerisinde Çocuk Eğitim Merkezi, KEÇMEK ve kütüphane bulunan Kültür Merkezi’nin açılış programına Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Eski TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler’in yanı sıra öğrenciler de katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Belediye Başkanı Altınok yaptı.
Vatandaşların kendisinden kütüphane talebi olduğunu ve bu doğrultuda adım attıklarını ifade eden Altınok, “Rabbimin ilk emri de İkra, Allah’ın adıyla oku. Tabi milletleri, devletleri kalkındıran, yücelten, yükselten veya zillete düşüren eğitim. Eğitim çok önemli. Gençliğimizi yetiştirmek çok önemli, onlara fırsat vermek önemli dolayısıyla başkanım beni aradı ve kitaplarım var, bu kitaplar heba olmasın, heder olmasın. Gençlerimiz, çocuklarımız alsınlar okusunlar. Geleceğe hazırlansınlar. Dedim ki, memnuniyetle başkanım. Biz kütüphaneleri açıyoruz. Dolayısıyla bu kütüphanelerimizde bu kitaplarımız, çocuklarımıza, gençlerimize rehber, yol, ışık ve geleceğimize, ülkemize, milletimize ve devletimize de inşallah içlerinden Türkiye Cumhuriyeti devletimizi, ülkemizi yönetecek bir nesil geliyor” ifadelerini kullandı.
Devlet adamlığı boyunca satın alarak veya hediye olarak gelen kitapları, Turgut Altınok’u arayarak bağışlamak istediğini dile getiren Şahin, “Şimdi görüyorum ki, kütüphane olarak başlayan proje Nasrettin Hoca’nın kazanı gibi doğurmuş. İki tane hizmet daha eklenmiş yerine. Yavrularımız için bir eğitim merkezi eklenmiş bir de özellikle hanımlara meslek edindirme kursları da veren bir ünite eklenmiş. Dolayısıyla bugün biz burada Kültür Merkezi içerisinde hem kütüphane açıyoruz hem çocuklarımız için bir eğitim merkezi açıyoruz hem de aynı zamanda da özellikle hanımlarımızın geleneksel mesleklerimizi öğreneceği bir üniteyi açmış oluyoruz” diye konuştu.
Mehmet Ali Şahin ise burada yaptığı konuşmasından sonra programa katılan bir öğrenciyi yanına çağırarak kendisine bilmece sordu. Bilmecenin cevabını doğru tahmin eden öğrenciye Mehmet Ali Şahin bir kitap hediye etti.
Programın sonunda Keçiören Belediye Başkanı Altınok ve Eski TBMM Başkanı Şahin, Keçiören Belediyesi kütüphanelerinde en çok kitap okuyan ve dereceye giren vatandaşlara kitap hediye etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta yesil sahada cifte mutluluk qaraybj7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta yeşil sahada çifte mutluluk

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Süper Amatör Lig’e yükselme maçında Muslu Belediyespor’da forma giyen Birkan Şengün, takımın 2 golünü kaydettiği maç sonunda kız arkadaşı olan Edanur Keserci’ye evlilik teklifi ederek yüzük taktı.

Filyos Sentetik Stadyumu’nda oynanan Muslu Belediyespor ile Çaycumagücüspor’un Süper Amatör Lig’e yükselme maçı sonrasında yeşil sahada ilginç görüntüler yaşandı. Muslu Belediyespor’un 23 numaralı futbolcusu Birkan Şengün, 2-1 galip geldikleri maçta takımın gollerini kaydetti.

Maçtan galip ayrılan Muslu Belediyespor takımı ve futbolcuları sevinçlerini yaşadığı sırada Birkan Şengün, kız arkadaşı Edanur Keserci’yi sahaya getirerek takım arkadaşlarınında hazır bulunduğu sahada yüzük taktı ve evlilik teklifi etti. O sırada tribünde olan taraftarlar ise ’Benimle evlenirmisin’ pankartı açarak Birkan Şengün ve Edanur Keserci çiftine destek verdi. Şengün’ün kız arkadaşı Edanur Keserci ise beklemediği bir olayla karşılaşırken şaşkına uğrayınca erkek arkadaşı Birkan Şengün’ün teklifi karşısında ‘Evet’ yanıtı verdi.

Evlilik teklifinin ardından duygu ve düşüncülerini paylaşan Birkan Şengün, “Benim için çok güzel bir gün. Sağ bek olarak maça geçtiğimde ilk golümü attım ve sonrasında forvete geçerek de gereğini yaptım. İki gol ile maçı aldık, takımca herkes güzel oynadı. Kız arkadaşıma da evlilik teklifi ettim. İki kutlama bir arada oldu. Şu an hayatımın en güzel günü. Tüm takımı tebrik ederim” dedi.

Evlilik teklifini erkek arkadaşı Birkan Şengün’den alan Edanur Keserci ise, “Ben çok mutluyum ve şaşkınım. Birkan’ı ve bizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin