Şahin’den Sigara Tiryakilerine Anlamlı Hediye - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Mayıs, 2015 15:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Şahin’den Sigara Tiryakilerine Anlamlı Hediye

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, milletvekili adayı Sedat Namal ile Safranbolu’da tarihi çarşı bölgesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Şahin’in sigara içen vatandaşlara hediye ettiği küllükteki yazı dikkat çekti.
Arasna Çarşısı’nda beraberinde milletvekili adayı Sedat Namal ve Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ile birlikte esnaf gezisinde bulunan Mehmet Ali Şahin, esnaflarla sohbet ederek 7 Haziran seçimlerine destek istedi.
KÜLLÜK HEDİYE ETTİ
Şahin Arasna çarşısı gezisi sırasında sigara içen iki vatandaşı görünce, esnaf gezisi sırasında gördüğü ve içersinde yazılar yazan iki küllük alınmasını istedi. Kendilerine küllük hediye edeceğini söyleyen Şahin, korumaların getirdiği ahşaptan yapılmış içersinde yazı bulan küllükleri hediye edince gülüşmeler yaşanarak vatandaşa mesaj alındımı diye sordu. Küllüğü alan vatandaş kendisini görüntüleyen gazetecilere gösterdiği küllüğün içersinde ise, “Zıkkımın kökünü iç emi” yazısı dikkat çekti.
Gülüşmelerin ardından Mehmet Ali Şahin esnaf ziyaretlerine devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rusyadaki sanat festivaline turk damgasi nKqHn6aM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Rusya’daki sanat festivaline Türk damgası

Rusya’da düzenlenen “Dünya Çapında: Sınır Tanımayan Sanat Festivalinde gerçekleştirilen uluslararası resim yarışmasında Türk akademisyenler birincilik ve üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

Rusya’nın Saint Petersburg kentinde Stieglitz Devlet Sanat ve Tasarım Akademisi (Stieglitz State Academy of Art and Design) tarafından “Dünya Çapında: Sınır Tanımayan Sanat Festivali” (Around the World: Art Without Borders) düzenlendi. Festival kapsamındaki “Bir Sanatçının Gözünden Dünya” (Artist’s View of the World) adlı uluslararası resim yarışmasında Bartın Üniversitesi (BARÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nden Prof. Dr. Ferhunde Küçükşen Öner ile Doç. Dr. Bahar Karaman Güvenç önemli bir başarıya imza attı. 46 ülkeden 806 sanatçı özgün eserleriyle yer aldığı yarışmanın “Soyutlama” kategorisinde Doç. Dr. Bahar Karaman Güvenç, “Kırsal” adlı eseriyle birincilik elde ederek büyük bir başarıya ulaştı. Aynı kategoride Prof. Dr. Ferhunde Küçükşen Öner ise “Inside” adlı eseriyle üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, Prof. Dr. Ferhunde Küçükşen Öner ve Doç. Dr. Bahar Karaman Güvenç ile bir araya gelerek uluslararası resim yarışmasında elde ettikleri derecelerden dolayı tebrik etti. Ayrıca Rektör Akkaya, BARÜ’nün nitelikli çalışmalarıyla farklı alanlarda akademik ve sanatsal yetkinliğini ortaya koymaya devam edeceğini de belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin