Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Aralık, 2015 09:07 tarihinde yayınlandı
0

Şahin’den Doğalgaz Değerlendirmesi

ZONGULDAK Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, ilçedeki doğalgaz çalışmalarını aktardı. Kozlu ilçesinde doğalgaz çalışmalarını değerlendiren Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, 2017 yılına kadar ilçede tamamen doğalgaz kullanılmaya başlanacağını ifade etti. Şahin, “Doğalgaz gelecek demiştik. Bugün Fatih Mahallesi, 19 Mayıs Mahallesi, alt kotları, Yalıboyu güzergâhındaki Güney Mahallesi, eski Zonguldak güzergahlarında ve çarşı merkezine doğalgaz verilmeye başlandı. Tabii ki abone olma şartları 2017’den sonra belirginleşecek. Şu anda halkımız serbest kullanmaya başladı. Bu anlamda Kozlu’da hava temizliği açısından da bu kış biraz daha rahatız. İnşallah ilerleyen dönemlerde Kozlu’nun tamamı 2017 yılına kadar doğalgaza geçmiş olacak. Daha temiz bir havayı soluyacağız. Bu çalışmalar devam ediyor. Çalışmalardan dolayı belediye bu işi seri yapar anlamında doğalgaz firmasıyla protokol imzaladık. Onların kırdığı yerleri belediye kapatacak. Bu doğrultuda çalışmalarımızın büyük bir yoğunluğunu oraya verdik. Bunlarda son aşamaya geldi. Bu yapılırken biz alt yapıyı tamamen bitirelim dedik. Kurumlara yazılar yazmıştık. Elektrik şirketi ve Telekom şirketinin çalışmaları da olmaya başladı. Onların da protokolünü imzaladık. Bunlar da şu anda yoğun şekilde devam ediyor. Daha önce yapılan imalatlarda alt yapı tamamen bitirilmeden çalışmalar yapılmış. Hatların yer altına alınması çalışmaları sürüyor. Bundan dolayı halkımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Ama elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
imam hatipli kiz ogrenci ilceye birincilik ile dondu 5gWwuY4j
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

İmam Hatipli kız öğrenci ilçeye birincilik ile döndü

Devrekli İmam Lisesi kız öğrenci ilçeye birinciliği elde ederek döndü

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Devrek Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi 8/A Sınıfı Öğrencisi Ayşenaz Çengelcik Zonguldak’ta düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvasında önemli bir başarıya imza atarak okunun gurur kaynağı oldu.

Ayşenaz Çengelcik il genelinde 40 öğrencinin katıldığı yarışmada temsil ettiği Devrek ilçesinden birinciliği elde ettiği başarıyla 5-6-7 Haziran tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilecek olan Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Turnuvası’nda Zonguldak’ı temsil etmeye hak kazandı.

Okul Müdürü İsmail Öztürk, elde edilen başarıya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,” Öncelikle bu turnuvaya öğrencimizi hazırlayan öğretmenimiz Hande Bilgin Uraz’a oklum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencimizin elde ettiği bu anlamlı başarı bizleri son derece gururlandırmıştır. Akademik başarının yanı sıra stratejik düşünme, sabır ve odaklanma gerektiren bu tür alanlarda öğrencilerimizin kendini göstermesi bizler için çok kıymetli. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimizi gönülden tebrik ediyor, Türkiye finallerinde de aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum” diye konuştu

Devrek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu başarıyla birlikte eğitimdeki nitelikli çalışmalarını bir kez daha ortaya koymuş bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin