Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Aralık, 2024 12:19 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Şahin: “Yenice’nin Doğal Gaza Kavuşması Bizim Öncelikli Hedefimiz”

AK Parti Karabük milletvekilleri ile beraberindeki teşkilat mensupları Yenice ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu.

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Milletvekili Ali Keskinkılıç ile İl Başkanı Ferhat Salt, Yenice ilçesinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet etti.
AK Parti ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelen heyet, daha sonra doğal gaz çalışmalarının olduğu İsmetpaşa Mahallesi'ne giderek incelemelerde bulundu.


Yenice Orman Ürünleri Sanayi A.Ş. tarafından yapılan güneş enerji sisteminin açılış törenine katılan heyet, son olarak, ilçede faaliyet gösteren Tetik ve Karagül kereste ile Erdoor Çelik Kapı fabrikalarını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Cem Şahin, yaptığı açıklamada, Yenice ilçesine giderek çeşitli temaslarda bulunduklarını, esnaf ve hemşehrileri ile bir araya geldiklerini söyledi.


İlçede devam eden doğal gaz çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getiren Şahin, "Doğal gaz çalışmalarını yerinde inceledik. Yenice ilçemizin doğal gaza kavuşması bizim öncelikli hedeflerimiz arasında. Bir an önce tamamlanması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Doğal gaz, Yenice’mizin yaşam kalitesini yükseltecek, çevreye duyarlı ve ekonomik bir enerji kaynağı olarak ilçemize değer katacak. Bu önemli projenin hızla tamamlanması için tüm ekiplerimiz özveriyle çalışıyor. Her aşamasını titizlikle takip ettiğimiz bu çalışmalarla Yenice’mizin modern enerji altyapısına kavuşacak. Hemşehrilerimizin huzuruna ve konforuna katkı sağlayacak bu projenin tamamlanmasıyla ilçemiz bambaşka bir çehreye kavuşacak" diye konuştu.


İlçede esnaf ve fabrika ziyareti yaptıklarını, kıymetli hemşehrileriyle de hasbihal ettiklerini belirten Şahin, şöyle devam etti:
"Esnafımızın üretim ve emekle yoğrulmuş hikayeleri, hemşehrilerimizin sıcak karşılamaları, Yenice’nin dayanışma ruhunun ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. Her zaman olduğu gibi Yenice’miz için çalışmaya, vatandaşlarımızın yanında olmaya ve çözüm odaklı adımlar atmaya devam edeceğiz. Orman ürünleri ve çelik kapı alanında faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ederek çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı bulduk. Yenice, eşsiz doğal güzellikleri ve orman deniziyle sadece doğanın değil, aynı zamanda sanayi ve üretim sektörünün de kalbi konumundadır. Özellikle orman ürünleri alanındaki potansiyeliyle, hem Karabük’ümüzün hem de ülkemizin ekonomik kalkınmasında önemli bir yere sahiptir. Fabrikalarımızın üretim kapasitesi, istihdama sağladığı katkılar ve Yenice ekonomisine sunduğu değer, hepimiz için bir gurur kaynağıdır. Yenice’mizin kalkınmasına katkı sunan tüm işletmecilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum."


AK Parti Yenice ilçe teşkilatlarıyla ilçenin geleceği için azim ve kararlılıkla sürdürdükleri çalışmaları değerlendirdiklerini aktaran Şahin, "Yenice’miz, güçlü teşkilat yapısıyla her zaman özel bir yere sahiptir. Teşkilat mensuplarımızın samimi gayretleri ve dava bilinciyle Yenice’ye ve Karabük’ümüze hizmet yolunda attığımız adımları daha da güçlendireceğiz.
Bu birlik ve beraberliğimiz, sadece bugünü değil, geleceği de inşa edeceğimiz en büyük gücümüzdür."
ifadelerine yer verdi.


Yenice Orman Ürünleri Sanayi A.Ş. tarafından yapılan güneş enerji sisteminin açılışını gerçekleştirdiklerinden bahseden Şahin, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bu tesis, yıllık 3,5 milyon kilovat saat enerji üreterek ve 2.500 ton karbon salınımını önleyecek. Yenice’miz, Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından acil olarak korunması gereken 100 sıcak noktadan biri olarak gösterilen orman denizine ev sahipliği yapmaktadır. Bu değerli doğal mirasımızı koruma yolunda atılan bu adım, sürdürülebilir bir gelecek için umut vericidir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Veysel Bilen: “Avrupa kupalarına katılmada ipler hale bizim elimizde”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Lider Vekili Veysel Bilen, "Ayağımıza kadar gelen kısmet ve bugüne kadar ki uğraşlarımızın eseri olan, Avrupa kupalarından birine katılma gayemiz ve hayalimiz hala canlı ve bu mevzuda da ipler hala bizim elimizde. En yakın rakibimizin 1 puan önündeyiz. Başka rakibimizin 3 puan önündeyiz" dedi.
Trendyol Süper Lig takımlarından Samsunspor’da Lider Vekili Veysel Bilen Alanyaspor maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Veysel Bilen, "Evimizde Süper Lig önderi Galatasaray’la oynadığımız maçı maalesef kaybettik. Hafta içinde nitekim düzgün çalışmıştı ekip. Lakin maalesef uzun bir süre bizimle birlikte ve kadronun lokomotiflerinden olan 3 oyuncumuzun sakat olması, bizim transfer yasağımız nedeniyle de dar bir takımla çaba ediyor olmamızdan ötürü âlâ niyetle yerlerine oynayan oyuncu kardeşlerimiz gayret etmiş olsalar da kadromuzun oyun tertibini sağlayamadığımız ve gereğince de öz tenkit de yapmamız lazım. Çaba etmediğimiz için konutumuzda de kaybettik. Ancak şunu açık yüreklikle söz edeyim ki, yenildiğimiz kadro bugüne kadar Muhteşem Lig’de bir maç kaybetmiş ve şampiyonluğa oynayan iki ekipten bir tanesi. Bu nedenle moralimizi bozmaya, karalar bağlamaya gerek yok. Önümüze bakacağız her vakit olduğu gibi" diye konuştu.

"Avrupa kupalarına katılmada ipler hale bizim elimizde"
Avrupa kupaların katılmak için avantajın kendilerinde olduğuna değinen Veysel Bilen, "Akla şu soru gelebilir; birkaç haftadır alamadığımız puanlar konutumuzda ve deplasmanda kaybettiğimiz maçlar nedeniyle güya ‘Samsunspor gayesinden uzaklaşmış’ üzere bir kanı ortaya çıkmış olabilir. Bunu kabul etmiyoruz. Oyunumuzda bir düşüş olabilir. Tempomuzda bir düşüş olabilir. Lakin bu süreksiz bir periyottur. Şanssız, konutumuzda oynadığımız ve kaybettiğimiz Rizespor maçı oldu. Yeniden Antalya’da son dakikalarda yediğimiz şanssız bir gol oldu. Bu nedenle de bizi bu noktaya getiren teknik grubumuza, futbol yöneticimize ve oyuncu kardeşlerimize yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz. Onlara inanıyoruz, güveniyoruz. Ayağımıza kadar gelen kısmet ve bugüne kadar ki gayretlerimizin eseri olan, Avrupa kupalarından birine katılma gayemiz ve hayalimiz hala canlı ve bu hususta da ipler hala bizim elimizde. En yakın rakibimizin 1 puan önündeyiz. Öteki rakibimizin 3 puan önündeyiz. Görünüyor ki bizim üçüncülük ya da dördüncülük rekabetimiz devam edecek. İnşallah çalışmalarımız o doğrultuda, dönem sonu geldiğinde hedeflediğimiz Avrupa kupalarından birine katılmış olacağız. Her vakit olduğu üzere dünü geride bıraktık. Ancak dünden ders çıkarmamız gereken hususlar var. Bu hususları da kendi ortamızda icra konseyimizde konuştuk. Teknik takımımızla futbol yöneticimizle paylaştık. İnşallah birinci oynayacağımız Alanya maçıyla da bu makus gidişe bir son vermek istiyoruz" halinde konuştu.
Celil Yüksel, Marc Bola ve İlişkin Bennasser üzere sakat futbolcuların durumu hakkında da konuşan Bilen, "Sakatlarımızdan şu ana kadar aldığımız bilgiye nazaran en az iki oyuncumuzun bizimle Alanya’da birlikte olacağını ümit ediyoruz. O vakit elimiz biraz daha rahatlamış olacak. Lakin Alanya maçı sahiden güç bir maç. Alanya’nın içinde bulunduğu durum itibariyle de maçın ehemmiyeti daha da ön plana çıkıyor. Lakin ne olursa olsun. Bizim daima söylediğimiz bir şey var. Samsunspor uğraş ettiği ve istediği vakit, puan ya da puanları alamayacağı maç olmaz diyoruz" tabirlerini kullandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.