Şahin, “Cumhur ittifakına bağlı yol yürüyeceğimizi ifade etmek istiyorum” - Karabük Haber Postası
sahin cumhur ittifakina bagli yol yuruyecegimizi ifade etmek istiyorum acCtQyeM jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2024 00:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Şahin, “Cumhur ittifakına bağlı yol yürüyeceğimizi ifade etmek istiyorum”

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, seçim sonuçlarına ilişkin Cumhur İttifakı’na vurgu yaptı.

Şahin, yaptığı açıklamada, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde kendilerine verilen destek için hemşehrilerine ve elde edilen başarıda emeği olanlara teşekkür etti.

Hizmet noktasına ne söz verdilerse bir bir yerine getirileceğini belirten Şahin, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizi aradı. Karabüklülere selamlarını iletti. Karabük’te gerçekleştirdiğimiz başarı nedeniyle mutlu olduğunu ifade etti. Bu bize bir mesuliyette yükledi. Çok çalışacağız, çalışırken istişare halinde olacağız. Şehirlerimizin tüm dinamikleriyle bir arada olmak suretiyle, insan ayırt etmeden, siyasi görüşlerine bakmadan tüm halkımızla istişare ederek faaliyet yürüteceğiz.” diye konuştu.

“Sel gider kumu kalır”

Karabük’te taş üstüne taş koyan geçmiş dönem bütün belediye başkanlarında teşekkür eden Şahin, şöyle devam etti; “Seçim kampanyamız süresince ‘sel gider kumu kalır’ dedik. Biz kampanyamız süresince ‘kimseyi kırmayacağız, kimseye cevap vermeyeceğiz, bize taş atana biz gül atacağız’ dedik. Ve bu minvalde stratejimizi oluşturduk, kampanyamızı oluşturduk. Bizim bir Cumhur İttifakımız var. Cumhur İttifakı’na bağlı olmak suretiyle ve bu ittifakı tahkim etmek üzere olan bir stratejiyle yol yürüyeceğimizi açıkça ifade etmek istiyorum. Cumhur İttifakı Türkiye’nin çimentosudur, kurtuluş reçetesidir. Bu bakış açısına sahip olduğumuz için kampanyamız süresince ilimizde ve ilçelerimizde de bu stratejiye bağlı olarak hareket ettik. Söylemlerimizi de buna uygun oluşturmaya çalıştık. Ve bundan sonraki süreçte de aynen böyle olacak. Bu seçim sürecinde siyasi partilerin de adayları vardı. Onlar da emek sarf ettiler. Onlar da bizim hemşehrilerimiz. O nedenle ‘sel gider kumu kalır’ dedik. Seçim bitti. Ve seçimden evvelki her şey geride kaldı. Ve bundan sonra beyaz bir sayfa açıyoruz.”

Önlerinde ki 5 yılın Karabük için bir hizmet serüveni olacağını aktaran Şahin, “Beş yıl içerisinde Karabük’ün neye ihtiyacı varsa Özkan başkanımızla beraber bunu burada gerçekleştirmeye ve hayata geçirmeye çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesinin vakfinda kurban vurgunu iddiasi 2 tutuklama KFPjw1Vf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi’nin vakfında kurban vurgunu iddiası: 2 tutuklama

Bolu’da sabah saatlerinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonla gözaltına alınan 2 kişi sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Bolu Belediyesi’ne bağlı BolSev Vakfı’na yönelik yürütülen ve Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Ali Sarıyıldız’ın tutuklandığı soruşturma derinleşiyor. 2025 yılında BolSev Vakfı tarafından vatandaşlardan kurban kesimi amacıyla bağış toplandı. Vakıf kayıtlarında kurbanlık hayvan alımı ya da kesimine dair tek bir işlem dahi yapılmadığı iddia edildi. Vakfın sosyal medya hesapları üzerinden “Kurbanlarınız ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak” ifadeleriyle çağrı yapıldı. Bağışların bu amaçla kullanılmadığı soruşturma dosyasına yansıdı. Tutuklu bulunan BolSev Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sarıyıldız’ın ifadesinde, “Bağışı kurban kesmek için değil, öğrencilere burs vermek için topladık” şeklinde savunma yaptığı öğrenildi. Soruşturma dosyasında şu ana kadar 36 kişinin mağdur sıfatıyla yer aldığı öğrenildi.

Tutuklandılar

Bu kapsamda sabah saatlerinde jandarma ekipleri tarafından vakıf yönetiminde yer alan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz ve CHP’li Meclis Üyesi Aydan Özdemir gözaltına alındı. Bolu İl Jandarma Komutanlığı’na getirilen 2 kişinin işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından hastaneye sevk edilen Beykoz ve Özdemir jandarma araçlarıyla Bolu Adliyesi’ne getirildi. Savcılıktaki işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin