Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde sahilde görülen su yılanı vatandaş tarafından görüntülendi.
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde balık tutmak için sahile giden bir vatandaş, sahildeki merdivenler üzerinde yılan olduğunu gördü. Vatandaş yılanı cep telefonu ile görüntüledi. Bir süre sahilde duran yılan daha sonra denize girerek uzaklaştı. Yılanın su yılanı olduğu öğrenildi.


Sahilde görülen yılan cep telefonu ile görüntülendi
Karabük’te gri balıkçıl cep telefonu kamerasıyla görüntülendi
Karabük’te Soğanlı Çayı kıyısında bulunan gri balıkçıl, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Kent merkezinden geçen Soğanlı Çayı’nda görülen gri balıkçıl, uzun süre su kenarında hareketsiz şekilde bekledi. Doğal yaşam alanında avlanmak için fırsat kolladığı değerlendirilen kuş, çevrede bulunan vatandaşların dikkatini çekti.
Bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, gri balıkçılın çay içerisinde sabit şekilde beklediği ve zaman zaman çevresini kontrol ettiği görüldü.

