KASTAMONU İnebolu Garnizon ve Sahil Güvenlik TSCG-96 Bot Komutanı Yüzbaşı Turan Ergün, tutuklandı. Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) mensup subayların darbe girişimi sonrası İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan İnebolu Garnizon ve Sahil Güvenlik TSCG-96 Bot Komutanı Yüzbaşı Turan Ergün, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara çıkartıldı. Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye çıkartılan Yüzbaşı Turan Ergün, adli makamlarca tutuklanarak İnebolu M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.


0
Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Ergün, tutuklandı
0
0
Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı
Kastamonu’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen operasyonda M.C., G.C. ve E.K. gözaltına alındı. Operasyonda ise 140,34 gram bonzai, 18 adet sentetik ecza hapı, 0,44 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden M.C. ve G.C. tutuklanırken, E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


