Şahbay Deresi'ndeki Asfaltta Sona Gelindi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Kasım, 2021 09:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Şahbay Deresi’ndeki Asfaltta Sona Gelindi

Şahbay Deresi’nde Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şantiye Amirliği ekipleri tarafından yürütülen yol genişletme çalışmasının ardından asfalt serilmeye başlandı.

Asfalt serme çalışmasının hızlı bir şekilde tamlanarak, yıllardır zor durumda kalan bölge sakinlerinin kısa sürede düzgün bir yola kavuşacaklarını belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Ekiplerimiz meşakkatli bir çalışma temposunun ardından mevcut yolu genişleterek çalışmada sona geldiler. Başta Başkan Yardımcımız Metin Yıldırım olmak üzere her bir mesai arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye olarak bıkmadan usanmadan hizmete devam edeceklerinin altını çizen Başkan Köse, “Ekiplerimiz, buradaki asfalt çalışmamız tamamlandıktan sonra, program dahilinde olan diğer bölgelere geçerek eksikleri tamamlayacaklar. Daha önce de belirttiğim üzere şehircilik anlayışımız günü kurtarmak için değil, projelerin gelecek düşünülerek hayata geçirilmesi yönünde. Biz bunu yaparak Safranbolu’yu geleceğe taşıma gayretindeyiz.” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin