Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2024 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Samsun’da 11. Yeşilay Bisiklet Turu gerçekleşti. Samsun Valisi Orhan Tavlı’nın da pedal çevirdiği bisiklet turunda sağlıklı yaşama dikkat çekildi.
Türkiye genelinde 11’incisi düzenlenen ‘Yeşilay Bisiklet Turu’ Samsun’da da yapıldı. Bisiklet turuna Vali Orhan Tavlı, il müdürleri, Yeşilay gönüllüleri ve vatandaşlar katıldı. Atakum ilçesinde bulunan Gençlik Merkezi önünde toplanan bisikletliler yaklaşık 10 kilometre pedal çevirerek Çobanlı İskelesi’nde kadar giderek oradan tekrar Atakum Gençlik Merkezi önüne geri döndü. Etkinlik hakkında bilgi veren Türkiye Yeşilay Cemiyeti Samsun Şube Başkanı Emre Güneş, "Sağlıklı nesil, sağlıklı gelecek düsturuyla yaptığımız çalışmalarla bisiklet turumuza katılıyoruz. 7’den 70’e herkesi spor yapma noktasında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Samsun Yeşilay olarak bizler de sağlık bir nesli yetiştirmek için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz" dedi.
Samsun Valisi Orhan Tavlı da katılanlara teşekkür ederek yeni Yeşilay gönüllülerinin yetiştiğini söyledi. Etkinlik fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Eylül, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’teki feci kaza kamerada: Otomobilller alev topuna döndü

Karabük’ün Eflani ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada başa kafaya çarpışan iki arabanın alev aldığı anlar cep telefonuna yansıdı.
Edinilen bilgiye nazaran kaza, Eflani-Daday karayolu Kahya köyü kababayır geçidi mevkiinde meydana geldi. İki arabanın çarpıştığı kazada araçlar kısa mühlet sonra alev aldı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 2’si çocuk 5 kişi de yaralandı. Kaza sonrası alev topuna dönen arabaların yandığı anlar ise cep telefonuna yansıdı. Cenazelerin, savcının incelemesinin akabinde araç içerisinden çıkarılması bekleniyor. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin