karabuk
İmsak 05:45
Güneş 07:10
Öğle 13:06
İkindi 16:17
Akşam 18:52
Yatsı 20:11
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
s 3 jpg
Yusuf Korkmaz tarafından
15 Mayıs, 2024 12:27 tarihinde yayınlandı
0
1
Okuma Süresi: 1dk

SAĞLIKFEST Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Karabük Üniversitesi tarafından sağlık alanında yenilikçi yaklaşımlar geliştirmek amacıyla Türkiye’deki birçok paydaşın katılımıyla 6-7 Kasım’da düzenlenecek Sağlık Bilimleri Festivali “Sağlıkfest” koordinasyon toplantısı yapıldı.

Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde sağlık alanında yenilikçi yaklaşımlar geliştirecek ve mevcut yapıyı geliştiren yenilikçi model tasarımlarını ortaya koyacak Sağlık Bilimleri Festivali “Sağlıkfest”, Senato Toplantı Salonunda yapılan koordinasyon toplantısı ile ele alındı. Düzenlenen toplantı Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın başkanlığında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, Genel Sekreter Lütfü Köm, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müslüm Kuzu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Işıl Işık Andsoy, Sağlıkfest Koordinatörü Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Oruç Önalan ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Durdane Yılmaz Güven’in katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda konuşan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, sağlık alanında önemli bir etkinlik olan Sağlık Bilimleri Festivali “Sağlıkfest” için koordinasyon toplantısı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Türkiye’nin dört bir yanından sağlık alanındaki yenilikçi yaklaşımları bir araya getirecek Sağlıkfest, sadece sağlık alanında değil, aynı zamanda eğitim, araştırma ve uygulama alanlarında da büyük öneme sahip bir festival. Bu festival, sağlık bilimlerindeki son gelişmeleri, yenilikçi yöntemleri ve başarılı uygulama örneklerini paylaşmak, bir araya gelmek ve geleceğe yönelik iş birliklerine zemin hazırlamak amacıyla düzenleniyor. Karabük Üniversitesi olarak sağlık alanında öncü bir kurum olarak, bu tür etkinliklere ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sağlıkfest’in, sağlık bilimleri alanında çalışan akademisyenler, sağlık profesyonelleri, öğrenciler ve sektör temsilcileri için önemli bir platform olacağına inanıyoruz” diye konuştu.  
Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kampus iftarlari etkinligi gencleri ayni sofrada bulusturdu KmJglpyi
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mart, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

“Kampüs İftarları” etkinliği gençleri aynı sofrada buluşturdu

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu, Kastamonu Üniversitesi’nde düzenlenen "Kampüs İftarları" programında gençlerle iftar sofrasında bir araya gelerek Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhuna dikkat çekti.
Kastamonu Üniversitesi ev sahipliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı dolayısıyla "Kampüs İftarları" programı düzenlendi. İftar programına Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu, Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük ile çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı. Gençlerle aynı sofrada iftar yapan Genel Müdürü Efendioğlu, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini belirterek üniversite kampüslerinde düzenlenen iftar programlarının gençleri bir araya getirdiğini ifade etti.
Rektör Yardımcısı Küçük ise öğrenci topluluklarının yürüttüğü projelerin bu başarıda önemli rol oynadığını ifade ederek, öğrencilerin proje ve faaliyetlerini çeşitlendirerek üniversitenin başarılarını artırmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Sami Kuşcu da üniversitenin son dönemde ÜNİDES programında üst sıralarda yer almasının önemli bir başarı olduğunu belirtti.
İftarın ardından "Kampüste Ramazan Bereketi" etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, Hacivat-Karagöz ve Aşık ile Maşuk gösterileri katılımcılardan ilgi gördü. Etkinlik boyunca öğrencilere çeşitli ikramlar yapıldı. Öğrenci toplulukları kurdukları stantlarda projelerini tanıttı.
Programın son bölümünde ise üniversiteli gençlerle ÜNİDES buluşmaları gerçekleştirildi. Gençlerin proje ve fikirlerini paylaşma imkanı bulduğu buluşmada, gençlik çalışmalarına yönelik değerlendirmeler yapıldı.
Programa; Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Sena Aygül, Genel Müdür Yardımcıları Tarık Karkınçam, Tuncay Ulusan ve M. Tayyip Kahyaoğlu katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin