Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Mart, 2017 07:14 tarihinde yayınlandı
0

Sağlık personelinden huzurevi ziyareti

BARTIN Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ kapsamında 75. Yıl Huzurevine ziyaret yapıldı. Ziyarete Bartın Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Uzm.Dr. Hürol Aksu, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürü Dr. Ebru Baycık Gürbüzerol, Aile Hekimliği ve Toplum Sağlığı Hizmetleri Şube Müdürü Reşit Kumcu, Bulaşıcı Hastalıklar, Çevre ve Çalışan Sağlığı Şube Müdürü Levent Canatan ve Müdürlük çalışanları katıldı. Ziyarette huzurevi sakinlerine karanfil dağıtılarak, sohbet edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk 1amator ligde sampiyon safranboluspor au4qFJCO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor

Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.

Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin