BARTIN Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ kapsamında 75. Yıl Huzurevine ziyaret yapıldı. Ziyarete Bartın Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Uzm.Dr. Hürol Aksu, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürü Dr. Ebru Baycık Gürbüzerol, Aile Hekimliği ve Toplum Sağlığı Hizmetleri Şube Müdürü Reşit Kumcu, Bulaşıcı Hastalıklar, Çevre ve Çalışan Sağlığı Şube Müdürü Levent Canatan ve Müdürlük çalışanları katıldı. Ziyarette huzurevi sakinlerine karanfil dağıtılarak, sohbet edildi.


188
Sağlık personelinden huzurevi ziyareti
367
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.


