Sağlık Müdürlüğü kadrosundan Vali Gürel’e ziyaret

Nurettin Acar tarafından
30 Temmuz, 2020 11:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük İl Sağlık Müdürlüğüne yeniden atanan Ahmet Sarı ile hastane yönetimleri Karabük Valisi Fuat Gürel'i ziyaret etti. Vali Fuat Gürel, Sağlık Bakanlığı tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne yeniden atanan Dr. Ahmet Sarı ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak atanan Dr. Öğretim Üyesi Nihat Yılmaz, Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atanan Op. Dr. Erkan Andaç, Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi olarak atanan Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İsmail Kara ve Destek Hizmetleri Başkanı olarak atanan Yüksel Korkut’u makamında kabul ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı ve beraberindeki heyet ile bir süre görüşen Vali Gürel, yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Kayabaşı Merdivenlerinde Son Aşamaya Gelindi

Karabük Belediyesi, 58 yıl aradan sonra Kayabaşı Mahallesi'ndeki merdivenlerde başlattığı yenileme çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı.

blank
Haber Merkezi tarafından
01 Şubat, 2025 01:35 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Uzun süredir vatandaşların şikâyet ettiği eski merdivenler, kapsamlı bir çalışmayla yenilendi. Proje kapsamında merdivenlerin zemin yapısı güçlendirilerek çevre düzenlemesi yapıldı ve modern bir görünüme kavuşturuldu.

Yenileme çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Kayabaşı Mahallesi'ndeki merdivenlerin halk için ciddi güvenlik sorunları oluşturduğunu belirtti. Çetinkaya, "Özellikle yağışlı günlerde toprak kaymaları ve kaygan zeminler büyük risk teşkil ediyordu. Belediye olarak bu sorunu çözmek için kapsamlı bir çalışma başlattık. Proje için 10 milyon TL’lik bütçe ayırdık. Bu yatırımla sadece merdivenleri yenilemekle kalmayacak, aynı zamanda Kayabaşı merdivenlerinin kullanımını daha güvenli, rahat ve estetik bir hale getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Çetinkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, "Kayanın başındayız. 58 yıl aradan sonra Kayabaşı Mahallesi merdivenlerinde sona gelmek üzereyiz. Hayırlı olsun Şehir Karabük’e." sözleriyle çalışmalarda sona yaklaşıldığını duyurdu.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.