Samsun’da sağlık çalışanı 22 yaşındaki genç kız yatağında ölü olarak bulundu.
Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Polikliniğinde tıbbi sekreter olarak görev yapan Kübra Güner (22), evinde yatağında hareketsiz halde bulundu. Olay polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri ve polis, genç kızın hayatını kaybettiğini tespit etti. Nişanlı olup düğün hazırlığı içinde olan genç kızın ölümü şüpheli bulundu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kübra Güner’in cansız bedeni otopsi Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi. Kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi.


Sağlık çalışanı genç kız yatağında ölü bulundu
Samsun’a şehit ateşi düştü
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde silahlı kavga ihbarına giden ve çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Erkan Tütüncüler’in acı haberi, Samsun’un Bafra ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı.
Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bugün saat 13.30 sıralarında silahlı kavga ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri saldırıya uğradı. Çıkan çatışmada Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları Erkan Tütüncüler ve Emrah Koç şehit oldu. Şehit Erkan Tütüncüler’in (43) acı haberi, Samsun’un Bafra ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı. Şehidin Emenli Mahallesi’nde yaşayan annesi Efdade Tütüncüler’e, acı haber Bafra İlçe Emniyet Müdürü Murat Öner ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Benal Kurt tarafından verildi.
Evli ve 2 çocuk babası olan şehit Erkan Tütüncüler’in çocuklarından birinin Van depreminde hayatını kaybettiği, babasının ise daha önce vefat ettiği öğrenildi. Yaşanan olay Samsun başta olmak üzere tüm Türkiye’yi yasa boğarken, şehit Tütüncüler için sosyal medyada çok sayıda taziye mesajı paylaşıldı.

