Sağlık Bakanlığı’ndan Başhekim Çebi’ye Anlamlı Görev - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
CEB2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
18 Mart, 2025 15:29 tarihinde yayınlandı
0
0

Sağlık Bakanlığı’ndan Başhekim Çebi’ye Anlamlı Görev

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu tarafından, Türkiye’de ilk kez kurulan “Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri Denetim ve Değerlendirme Bilimsel Komisyonu”na dahil edildi. Karabük’ün tanınan ve sevilen simalarından biri olan Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi, bu önemli komisyonun bir parçası olarak, ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin denetim ve değerlendirilmesine katkı sağlayacak. Bu atama, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun talimatları doğrultusunda gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Çebi; “Sayın Bakanımızın takdir ve tensipleri ile görevlendirilmek, ülkemizde sunulan ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin daha nitelikli, kaliteli, bilimsel, işlevsel, yenilikçi ve değerlendirilebilir nitelikte olması için hizmet edecek bir komisyonda yer almak benim için büyük bir onur ve şeref olmuştur.
“Türkiye Yüzyılı’nda” ülkemizin daha da ilerlemesi ve dünyada süper güç olması yolunda, ay yıldızlı bayrağımızın gölgesi altında şahsıma düşen tüm sorumlulukları ve tevdi edilen tüm görevleri layığıyla yapmaya çalışacağım üzerine ant içerim. Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu Beyefendi’ye bu göreve şahsımı takdir ve tensip ettiği için sonsuz şükranlarımı ve saygılarımı arz ederim” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin