Artvin’in Arhavi ve Hopa ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sel ve su taşkınlarına neden oldu. Sel nedeniyle cadde ve sokaklar su dolarken bazı yollarda çökmeler meydana geldi.
Artvin’in Arhavi ve Hopa ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sel ve su taşkınlarına neden oldu. Sel nedeniyle cadde ve sokaklar su dolarken bazı yollarda çökmeler meydana geldi.
Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, İl Müdür Yardımcısı Yasin Eren ve meslek elemanları, koruyucu aile hizmetleri kapsamında Yılmaz ve Hatılcık ailelerini ziyaret etti.
Ziyaretlerde, koruyucu aile yanında bakılan çocukların gelişim süreçleri yerinde değerlendirildi, ailelerin çocuklarla olan samimi ve güven dolu ilişkileri gözlemlendi. İl Müdürü Bilgiç, her bir ziyarette çocukların mutluluğuna ortak olduklarını belirterek, “Bir çocuğun hayatına dokunmak, aslında bir geleceğe umut olmaktır” dedi.
Koruyucu ailelerin fedakarlığı, sabrı ve sevgisinin çocuklar için en kıymetli güven limanı olduğunu vurgulayan Bilgiç, “Kurduğumuz her gönül bağı, yarınlara daha güçlü ve umut dolu adımlar atmamıza vesile olmaktadır. Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak çocuklarımızın üstün yararını her şeyin üzerinde tutuyor, koruyucu ailelerimizle el ele, gönül gönüle yürümeye devam ediyoruz. Çünkü biz, birlikte güçlüyüz” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, çocuklara yönelik hediyelerin takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.