karabuk
İmsak 05:42
Güneş 07:06
Öğle 13:05
İkindi 16:18
Akşam 18:54
Yatsı 20:14
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ekim, 2023 08:24 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Safranova’da safran hasadı başladı

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasının Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile proje ortağı olduğu "Lavanta Kokulu Safran Bahçesi Projesi"nde safran hasadı başladı.
Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri ve Safranbolu İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Akgül ile birlikte safran hasadı yapan Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal, Safran’da hedeflerinin gelecek yıllarda kapasiteyi artırmak olduğunu söyledi.
Başkan Ünal, “Yaklaşık 50 dönüm arazi üzerine kurulan ’Lavanta Kokulu Safran Bahçemizde’ safran hasadına başladık. Dünyanın en pahalı baharatı olan ve ilçemize adını veren safran çiçeğimiz yaklaşık olarak 45 gün daha çiçek açacaktır. Proje üzerine yaptığımız çok amaçlı binamız geçtiğimiz aylarda hizmete girmişti, önümüzdeki bahar aylarında da peyzaj projemizi gerçekleştirerek Safranbolu’muza yakışır bir projeyi halkımıza kazandırmış olacağız. Bu proje hepimizin projesidir. Tüm yıl boyunca Safranbolu’dan talep edilen ürün üretilemediğinden, safranın üretim kapasitesini artırarak gözbebeği çiçeğimizi yarınlara taşımak birinci önceliğimizdir. Karabük’ümüzün tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan idarecilerimizi çalışanlarımızı, üyelerimizi vakti olan tüm hemşehrilerimizi bu görsel şölene bekliyoruz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
ugur ucar bizim icin kazanarak devam etmek onemli dgkmagwE
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Uğur Uçar: “Bizim için kazanarak devam etmek önemli”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Hatayspor maçının ardından, "İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Çorum FK, evinde konuk ettiği Hatayspor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, "Boşa geçen 45 dakika, çok kötü bir ilk yarı, benim kabul etmeyeceğim bir oyun sahada vardı. Ama ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli. Önümüzdeki Bolu maçına bakacağız" diye konuştu.
Takım kadrosu ile ilgili de değerlendirme yapan Uğur Uçar, "Geçen haftaya göre değişiklikler yaptık. Ama istediğimiz performansı alamadık. Bu inişler, çıkışlar olabilir. Ama oynayan, oynamayan herkes birlikte hareket etmek zorunda. Çünkü hedefimiz aynı, bu hedef doğrultusunda aile ortamını sağlamak için herkesin birbirine destek olması gerekiyor. Oynamayan oyuncular için bir uygunsuzluk yok. Onlarla da konuşuyoruz. Şans vermek isterim ama oyuncu değişikliklerini maçın gidişatına göre yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin