blank
Yusuf Korkmaz tarafından
24 Mayıs, 2024 11:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu’yu Sağanak Yağış Vurdu

Safranbolu’da akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış, Esentepe Mahallesi’nde bir sitenin istinat duvarını yıktı. İstinat duvarının yıkılmasıyla birlikte  sitenin zemin katında bulunan evler ile otoparkları su bastı. Yağış nedeniyle ilçede zor anlar yaşanırken, yollar adeta  göle döndü ve sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Sağanak yağışın etkisiyle  Safranbolu Esentepe mahallesinde bulunan bir sitenin yıkılan istinat duvarı, site içersinde bulunan  evlerin zemin katında su baskınına neden oldu. Yağmur suyu ve pis su giderinin karıştığı baskında, zemin katta oturan vatandaşlar büyük mağduriyet yaşadı. Apartman sakinleri, yıkılan istinat duvarının yanı sıra, sel sularının bastığı binalarını kendi imkanlarıyla temizlemeye çalıştı. blank Vatandaşlar, zemin katlarını basan yağmur suyu ve pis su karışımını tahliye etmek için yoğun çaba harcadı. Yaşanan bu olay, site sakinlerini hem maddi hem de manevi açıdan olumsuz etkiledi. Belediye ekiplerinin bölgedeki hasarı tespit edip yardım çalışmalarına başlaması bekleniyor. Olay sonrası bölgedeki incelemeler devam ederken, yetkililer vatandaşları olası yeni yağışlara karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı. >>>VİDEO<<< blank    
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ekim, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eşini öldürüp kaçmıştı, ormanlık alanda parçalanmış cesedi bulundu

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde 2 ay evvel eşini evvel bıçakla yaralayan akabinde tüfekle vurarak öldürdükten sonra ormanlık alana kaçan şahsın ormanlık alanda yabani hayvanlar tarafından parçalanmış cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye nazaran, Vakfıkebir ilçesine bağlı Karatepe Mahallesi’nde 9 Ağustos 2025 günü meydana gelen olayda Mustafa Sağlam (38), eşi Tuğba Sağlam’ı banyoda bıçakladı. Eşini bıçakladıktan sonra yanında bulunan otomatik av tüfeğiyle ateş açan Mustafa Sağlam, eşini yaraladıktan sonra elindeki otomatik av tüfeği ile ormanlık alana kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından yapılan incelemede Tuğba Sağlam’ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Mustafa Sağlam’ın olay sonrası yakalanması için jandarma grupları geniş çaplı operasyon başlatılırken, operasyona çok sayıda JASAT ve Jandarma Özel Harekat Timleri de katıldı. 2 aydır süren çalışmalara karşın Sağlam’a ulaşılamazken, son olarak Karatepe mahallesinde ormanlık alanda yabani hayvanlar tarafından parçalanmış bir erkek cesedi bulundu. Ceset otopsi için Trabzon İsimli Tıp Kurumuna gönderilirken, yapılan otopside cesedin Mustafa Sağlam’a ilişkin olduğu belirlendi. Sağlam’ın intihar ettikten sonra cesedinin bölgedeki yırtıcı hayvanlar tarafından parçalanmış olabileceği kuşkusu üzerinde duruluyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin