Reklam
Reklam
SAA jpg
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
24 Mayıs, 2024 11:07 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’yu Sağanak Yağış Vurdu

Safranbolu’da akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış, Esentepe Mahallesi’nde bir sitenin istinat duvarını yıktı. İstinat duvarının yıkılmasıyla birlikte  sitenin zemin katında bulunan evler ile otoparkları su bastı. Yağış nedeniyle ilçede zor anlar yaşanırken, yollar adeta  göle döndü ve sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Sağanak yağışın etkisiyle  Safranbolu Esentepe mahallesinde bulunan bir sitenin yıkılan istinat duvarı, site içersinde bulunan  evlerin zemin katında su baskınına neden oldu. Yağmur suyu ve pis su giderinin karıştığı baskında, zemin katta oturan vatandaşlar büyük mağduriyet yaşadı. Apartman sakinleri, yıkılan istinat duvarının yanı sıra, sel sularının bastığı binalarını kendi imkanlarıyla temizlemeye çalıştı.

sel2 jpg

Vatandaşlar, zemin katlarını basan yağmur suyu ve pis su karışımını tahliye etmek için yoğun çaba harcadı. Yaşanan bu olay, site sakinlerini hem maddi hem de manevi açıdan olumsuz etkiledi. Belediye ekiplerinin bölgedeki hasarı tespit edip yardım çalışmalarına başlaması bekleniyor.

Olay sonrası bölgedeki incelemeler devam ederken, yetkililer vatandaşları olası yeni yağışlara karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.

>>>VİDEO<<<

sel1 jpg

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tefecilik operasyonunda 1 tutuklama 4EuWngLr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tefecilik operasyonunda 1 tutuklama

Samsun’da tefecilik suçuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 2 kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “tefecilik” suçuna yönelik Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi. Yapılan arama ve yakalama çalışmalarında 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 2 ruhsatsız tüfek, 54 tabanca fişeği, 18 av fişeği, borçlulara ait alacak kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen ajanda ve not kağıtları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili S.T., B.A.P. ile D.Ş. adlı kadın gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.T. İle D.Ş. adlı kadın savcı tarafından serbest bırakılırken, B.A.P. ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin