Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Eylül, 2021 07:30 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’ya12 derslikli bir okul binası daha kazandırılıyor

Safranbolu ilçesinde 12 derslikli Şehit Atilla Bodur İlk Okulu’nda çalışmalar başladı.
Eğitim öğretimdeki başarıları adından söz ettiren Safranbolu ilçesi, son yıllarda kazandırılan modern okul binaları ile de ön planda. Son olarak iki modern okul binası olan Kanuni Ortaokulu ve Harmanlar Şehit Halil Gözlemeci Ortaokulu binalarının hizmete açıldığı ilçede yeni bir okul binası daha kazandırılıyor.
Safranbolu’nun merkezinde yer alacak olan Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulu binasının yapımı için ilk kazma vuruldu. 12 dersliğin yanı sıra eğitim öğretim ile ilgili birçok donatıyı bünyesinde bulunduracak olan yeni okul binası ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, “İlçemiz modern bir okul binasına daha kavuşuyor.Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulu binasının yapımına başlandı. Yapımı tamamlandığında ilçemize laboratuar ve atölyeleri, kütüphanesi ve sosyal donatı alanları ile 12 derslikli bir ilkokul binası daha kazandırılmış olacak. Safranbolu eğitimdeki başarıları ile kendisini ispatlamış bir ilçemiz. Son yıllarda yapımı tamamlanarak üst üste hizmete açılan modern okul binaları, tasarım beceri atölyeleri ve z-kütüphaneleri ile de bu başarısı taçlandırılmıştır. Bu binaların ilçemize kazandırılmasında basta valilimize, milletvekillerimize, kaymakamımıza ve emeği gecen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Yapımına başlanan ve en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağına inandığımız Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulumuz ilçemize ve ilimize hayırlı olsun” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
5a625a42 9078 469d 8831 c93ec3b41f0c
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
08 Haziran, 2026 09:53 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
1

CHP’li Erten’in cansız bedenine ulaşıldı

Dün Yenice yolundan dönerken mola verdikleri sırada çaya düşerek kaybolan CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’in cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, Karabük-Zonguldak kara yolunun Yeşilköy mevkisinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Yenice’den Karabük yönüne gitmekte olan ve içinde CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’in (72) bulunduğu 78 ACD 559 plakalı otomobil, yolculuk sırasında tuvalet molası verdi. Araçtan inen Erten, Filyos Çayı kenarında dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten suya yuvarlandı. Akıntıya kapılan Erten, kısa sürede gözden kayboldu.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, AFAD, UMKE, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Gece boyunca dere kenarında ve su üzerinde termal drone ile sürdürülen çalışmalarda Erten’e ulaşılamadı. Sabahın aydınlanmasıyla birlikte arama çalışmaları yeniden yoğunlaştırıldı.

Çaya düşen 72 yaşındaki Mustafa Erten, yaklaşık 11 saat sonra baraj kapağında ölü olarak bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin