Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Eylül, 2021 07:30 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’ya12 derslikli bir okul binası daha kazandırılıyor

Safranbolu ilçesinde 12 derslikli Şehit Atilla Bodur İlk Okulu’nda çalışmalar başladı.
Eğitim öğretimdeki başarıları adından söz ettiren Safranbolu ilçesi, son yıllarda kazandırılan modern okul binaları ile de ön planda. Son olarak iki modern okul binası olan Kanuni Ortaokulu ve Harmanlar Şehit Halil Gözlemeci Ortaokulu binalarının hizmete açıldığı ilçede yeni bir okul binası daha kazandırılıyor.
Safranbolu’nun merkezinde yer alacak olan Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulu binasının yapımı için ilk kazma vuruldu. 12 dersliğin yanı sıra eğitim öğretim ile ilgili birçok donatıyı bünyesinde bulunduracak olan yeni okul binası ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, “İlçemiz modern bir okul binasına daha kavuşuyor.Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulu binasının yapımına başlandı. Yapımı tamamlandığında ilçemize laboratuar ve atölyeleri, kütüphanesi ve sosyal donatı alanları ile 12 derslikli bir ilkokul binası daha kazandırılmış olacak. Safranbolu eğitimdeki başarıları ile kendisini ispatlamış bir ilçemiz. Son yıllarda yapımı tamamlanarak üst üste hizmete açılan modern okul binaları, tasarım beceri atölyeleri ve z-kütüphaneleri ile de bu başarısı taçlandırılmıştır. Bu binaların ilçemize kazandırılmasında basta valilimize, milletvekillerimize, kaymakamımıza ve emeği gecen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Yapımına başlanan ve en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağına inandığımız Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulumuz ilçemize ve ilimize hayırlı olsun” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonspor besiktas maci hazirliklarini tamamladi t5DeA5BK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı. Bordo-mavililer, 18 kişilik oyuncu kadrosuyla İstanbul’a gitti.

Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bugün gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, İstanbul’a gitti. Kart cezalısı Pina ve Mustafa Eskihellaç’ın yanı sıra tedavileri süren Savic, Batagov ve Okay Yokuşlu kafilede yer almadı.

Trabzonspor’un kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

“Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Chibuike Nwaiwu, Mathias Lovik, Benjamin Bouchouari, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Boran Başkan, Ernest Muçi, Onuralp Çakıroğlu, Anthony Nwakaeme, Oleksandr Zubkov, Felipe Augusto, Umut Nayir ve Paul Onuachu.”

Bizi sosyal medyadan takip edin