Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
01 Şubat, 2025 20:17 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’ya Yeni Nesil Kütüphane Yapılacak

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yasin Aydın, Safranbolu’da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen ilçe halk kütüphanesinin yıkılarak yerine modern ve donanımlı yeni bir kütüphane inşa edileceğini duyurdu.

Aydın, projenin 2025 Yatırım Programı’na dahil edildiğini ve 87 milyon TL ödenek ayrıldığını açıkladı. Yeni yapılacak kütüphanenin, günümüz ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanacağını ve hem öğrenciler hem de kitapseverler için çağdaş bir öğrenme merkezi olacağını dile getirdi.

Özellikle sınav dönemlerinde üniversite ve lise öğrencileri tarafından yoğun şekilde kullanılan mevcut kütüphanenin yenilenmesi, öğrenciler tarafından uzun süredir talep ediliyordu. Yeni kütüphanenin, gelişmiş teknolojik altyapısı ve geniş kaynak yelpazesiyle daha kullanışlı ve konforlu bir ortam sunması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta 34 yildir izini kaybettiren teror orgutu uyesi yakalandi 9sUFMUON
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta 34 yıldır izini kaybettiren terör örgütü üyesi yakalandı

Tokat’ta, yaklaşık 34 yıldır izini kaybettiren TKP/ML-TİKKO silahlı terör örgütü üyesi, jandarmanın aylar süren takibi sonrası İstanbul’da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Tokat İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen uzun süreli takip ve teknik çalışmalar sonucunda, 1992-1998 yılları arasında silahlı terör örgütü adına faaliyet yürüttüğü belirlenen, 34 yıldır ise izini kaybettiren şüphelinin örgüt içerisindeki faaliyetleri tek tek deşifre edildi. Aylar süren titiz çalışma sonrası kimliği ve bağlantıları netleştirilen şüpheli H.K., 12 Mayıs 2026 tarihinde İstanbul’daki ikametinde gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı. Tokat’a getirilen H.K., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Tokat Çamlıbel Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin