Reklam
Reklam

Safranbolu’ya Yeni Nesil Kütüphane Yapılacak

Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
01 Şubat, 2025 20:17 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yasin Aydın, Safranbolu’da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen ilçe halk kütüphanesinin yıkılarak yerine modern ve donanımlı yeni bir kütüphane inşa edileceğini duyurdu.

Aydın, projenin 2025 Yatırım Programı’na dahil edildiğini ve 87 milyon TL ödenek ayrıldığını açıkladı. Yeni yapılacak kütüphanenin, günümüz ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanacağını ve hem öğrenciler hem de kitapseverler için çağdaş bir öğrenme merkezi olacağını dile getirdi.

Özellikle sınav dönemlerinde üniversite ve lise öğrencileri tarafından yoğun şekilde kullanılan mevcut kütüphanenin yenilenmesi, öğrenciler tarafından uzun süredir talep ediliyordu. Yeni kütüphanenin, gelişmiş teknolojik altyapısı ve geniş kaynak yelpazesiyle daha kullanışlı ve konforlu bir ortam sunması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Ferhat Salt: “Karabük’te 10 bin haneye ulaşacağız”

UST MANSET1Ferhat Salt
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Haziran, 2026 14:46 tarihinde yayınlandı
0 0

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, teşkilat çalışmalarının sahada yoğun şekilde sürdüğünü belirterek, yıl sonuna kadar Karabük genelinde 10 bin haneye ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.

AK Parti’nin 25 yıllık siyasi yürüyüşünün milletin desteğiyle güçlenerek devam ettiğini ifade eden Salt, Türkiye’nin birçok alanda önemli kazanımlar elde ettiğini söyledi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşandığını vurgulayan Salt, yapılan hizmetlerin sadece fiziki yatırımlarla sınırlı kalmadığını dile getirdi.

Salt, “Yollar yapıldı ancak asıl yol milletin gönlünde açıldı. Köprüler kuruldu fakat en güçlü bağ gönüller arasında inşa edildi” ifadelerini kullandı.

Teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Salt, teşkilatçılığın samimiyet, fedakarlık ve dava bilinci gerektirdiğini ifade ederek, “2025 yılı içerisinde gerçekleştirdiğimiz üye çalışmaları kapsamında 3 bin 902 yeni üyemizi teşkilatımıza kazandırdık” dedi.

AK Parti teşkilatlarının sahadaki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini belirten Salt, 2026 yılında daha güçlü bir teşkilat yapısıyla hedeflere ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

Salt, vatandaşlarla kurdukları gönül bağını daha da güçlendirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, yıl sonuna kadar Karabük genelinde 10 bin hane ziyareti gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belitti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin