Safranbolu’da yaşayan Fatih Kayıkçı Cezaryirli Djamila Belkhir ile dünyaevine girdi.
Kayıkçı ve Djamila Belkhir’in nikah töreni Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Elif Köse, çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek gençlere evlilik yolunda birbirlerine anlayışı, sevgiyi ve saygıyı yitirmemelerini öğütledi. Nikah sonrası çifte Başkan Köse tarafından Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi. (İHA)


0
Safranbolu’ya Cezayirli gelin
0
0
Amasya’da köy yolunda heyelan
Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.
Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.
Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.


