Mehmet Avni Gözün
•Umarım Safranboluyla ilgili başka eserlerde çıkar.
Yıllarca Safranbolu’da hizmet veren 1930 model Dodge Brothers marka otomobil, uzun bir aradan sonra İstanbul’da restore edilmiş haliyle yeniden ortaya çıktı. Geçmişte farklı alanlarda kullanılan klasik araç, özenle yapılan restorasyon çalışmalarıyla eski ihtişamına kavuştu. Tarihi dokusunu koruyarak yeniden hayat bulan otomobil, görenleri hem şaşırttı hem de nostaljik bir yolculuğa çıkardı.




Zonguldak’ta özel bir maden ocağında yaşanan olayda 42 yaşındaki maden işçisi Suat Kulakçı, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İşçinin emekliliğine ise 1 ay kaldığı ortaya çıktı.
Zonguldak’ın Asma Mahallesi’nde faaliyet gösteren özel bir maden ocağında çalışan Suat Kulakçı (42), elektrik çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Meydana gelen kazanın ardından bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Kulakçı’ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Kulakçı, ambulansla hemen Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İşçinin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı.
Kulakçı’nın emeklilik işlemlerine hazırlandığı ve yaklaşık bir ay sonra emekli olacağı bilgisine ulaşıldı.
Mehmet Avni Gözün
•Umarım Safranboluyla ilgili başka eserlerde çıkar.