Safranbolu’dan yüksek kesimleri beyaza büründü - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İftara son --:--
safranboludan yuksek kesimleri beyaza burundu rUQjf1LD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Ekim, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’dan yüksek kesimleri beyaza büründü

Karabük’ün Safranbolu ilçesinin yüksek bölümlerinde kar yağışı tesirli oldu.

Kent merkezinde yağmur tesirli olurken, yüksek kesitlerde ise sabah saatlerinde başlayan kar yağışı tesirli oldu. İlçeye 14 kilometre uzaklıktaki bin 700 rakımlı Sarıçiçek Yaylası ve Ömür Ahmet Kıran mevkisinde ise lapa lapa kar yağdı. Bölgede kar kalınlığı yer yer 5 santime ulaştı. Kimi şoförler araçlarıyla gelip anın tadını çıkardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda bayram namazi kilindi nEGErHIm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 08:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da bayram namazı kılındı

Bolu’da Ramazan Bayramı namazı vatandaşların yoğun katılımıyla kılındı. Namazın ardından caminin içerisinde bayramlaşma programı düzenlendi.

Ramazan Bayramı’nın coşkusu ilk olarak camilerde başladı. Kent genelinde vatandaşlar, bayram namazını eda etmek için erken saatlerde camilere akın etti. Her yaştan kişinin katılım gösterdiği namazda camiler dolup taşarken, salavat ve tekbirler eşliğinde saf tutuldu. Kılınan bayram namazının ardından dualar edildi. Namaz sonrasında ise cemaat, cami içerisinde gerçekleştirilen bayramlaşma programında bir araya gelerek birbirlerinin bayramını tebrik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin