Reklam
Reklam
IHA
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
21 Mart, 2025 15:06 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’daki Kirli Dere Tepki Çekiyor

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Safranbolu ilçesindeki tarihi Cinci Han’ın arkasında bulunan Akçasu Deresi, son zamanlarda artan kirliliğiyle dikkat çekiyor. Safranbolu Eski Çarşı’da yer alan  tarihi alandaki derenin kötü görüntüsü, hem yerli hem de yabancı turistlerden tepki topluyor.

Ziyaretçilerin ilgisini çeken bu bölge, tarihi dokusu ile bilinse de, deredeki atıkların ve kirliliğin artması, kente gelenlerin olumsuz yorumlar yapmasına neden oluyor. Özellikle, tarihi yapıları çevreleyen doğa ile uyumsuz bir görüntü ortaya çıkarken, Safranbolu’nun tarihi değerlerine zarar veren bu durum, vatandaşlar ve ziyaretçiler tarafından endişe ile karşılanıyor. Burada bulunan esnaflar ve vatandaşlar yetkililerin bir an önce bu sorunla ilgili adım atması ve dereyi temizlemeye yönelik çalışmalar yapması gerektiğini ifade ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak sgk heyetinden vali hacibektasogluna ziyaret ryQVAcDL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak SGK heyetinden Vali Hacıbektaşoğlu’na ziyaret

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İhsan Şan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, sosyal güvenlik sisteminin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi. Vali Hacıbektaşoğlu, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşların yaşamındaki önemine vurgu yaparak kurum çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti. Kurum personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyen Hacıbektaşoğlu, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesinin önemine değindi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin