Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2023 08:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu’da yağmur altında Hakan Peker fırtınası

Kısa süre önce Safranbolu belediye başkanlığına aday olacağını açıklayan pop müziğin efsane ismi Hakan Peker, kendi imkanlarıyla düzenlediği halk konserinde Safranbolu Misak-i Milli Demokrasi Meydanında sahne aldı. Yağmur altındaki etkinliğe ilgi yoğundu.
30 Eylül akşamı Safranbolu Misak-i Milli Demokrasi meydanında kendi imkanlarıyla düzenlediği halk konserinde sahne alan ünlü sanatçı Hakan Peker, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Konser DJ Kaan Gökman’ın performansı ve Hakan Peker’in unutulmayan şarkılarıyla devam ederken gecenin sürprizi ise Zafer Peker’in sahneye davet edilmesiydi. Peker kardeşler, söyledikleri şarkılarla yağmura rağmen izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Anne tarafından Karabüklü olan ünlü sanatçı Hakan Peker, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimlerinde Safranbolu Belediye Başkanı adayı olacağı açıklamıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da darbedildiğini iddia eden yaşlı adam hastaneye kaldırıldı

Samsun’da darbedildiğini sav eden 60 yaşındaki bir adam, sıhhat gruplarınca hastaneye kaldırıldı.
Olay, İlkadım ilçesi Kurtuluş Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, 60 yaşındaki Cevat F.’yi yerde yatarken gören etraftaki vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sıhhat takımlarına darbedildiğini ve parmaklarında kırıklar olduğunu söyleyen vatandaş, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin