Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2023 08:12 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da yağmur altında Hakan Peker fırtınası

Kısa süre önce Safranbolu belediye başkanlığına aday olacağını açıklayan pop müziğin efsane ismi Hakan Peker, kendi imkanlarıyla düzenlediği halk konserinde Safranbolu Misak-i Milli Demokrasi Meydanında sahne aldı. Yağmur altındaki etkinliğe ilgi yoğundu.

30 Eylül akşamı Safranbolu Misak-i Milli Demokrasi meydanında kendi imkanlarıyla düzenlediği halk konserinde sahne alan ünlü sanatçı Hakan Peker, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Konser DJ Kaan Gökman’ın performansı ve Hakan Peker’in unutulmayan şarkılarıyla devam ederken gecenin sürprizi ise Zafer Peker’in sahneye davet edilmesiydi. Peker kardeşler, söyledikleri şarkılarla yağmura rağmen izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Anne tarafından Karabüklü olan ünlü sanatçı Hakan Peker, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimlerinde Safranbolu Belediye Başkanı adayı olacağı açıklamıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gece boyu arandi gun agarinca botlarla arama calismalari yeniden basladi Pc1LhJ5N
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Gece boyu arandı, gün ağarınca botlarla arama çalışmaları yeniden başladı

Karabük’te Filyos Çayı’na düşerek akıntıya kapılan Örgütlerden Sorumlu CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’i bulmak için başlatılan arama çalışmaları gece boyunca devam etti. Günün ilk ışıklarıyla birlikte ekipler botlarla çay üzerinde yeniden arama çalışması başlattı.

Olay, Karabük-Zonguldak karayolunun Yeşilköy mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yenice ilçesinden Karabük istikametine seyir halinde olan ve içerisinde CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’in (72) de bulunduğu 78 ACD 559 plakalı otomobil, yolculuk sırasında tuvalet molası verdi. Araçtan inen Erten, Filyos Çayı kenarında bulunduğu sırada dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yuvarlanıp suya düştü. Akıntıya kapılan Erten, kısa sürede gözden kayboldu.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, AFAD, UMKE, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Gece boyunca dere kenarında ve su üzerinde termal dron ile sürdürülen çalışmalarda Erten’e ulaşılamadı. Günün ağarmasıyla birlikte arama çalışmaları yeniden yoğunlaştırıldı. AFAD ekipleri botlarla Filyos Çayı üzerinde arama faaliyetlerini sürdürürken, ekipler dere boyunca da tarama çalışmalarına devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin