Kısa süre önce Safranbolu belediye başkanlığına aday olacağını açıklayan pop müziğin efsane ismi Hakan Peker, kendi imkanlarıyla düzenlediği halk konserinde Safranbolu Misak-i Milli Demokrasi Meydanında sahne aldı. Yağmur altındaki etkinliğe ilgi yoğundu.
30 Eylül akşamı Safranbolu Misak-i Milli Demokrasi meydanında kendi imkanlarıyla düzenlediği halk konserinde sahne alan ünlü sanatçı Hakan Peker, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Konser DJ Kaan Gökman’ın performansı ve Hakan Peker’in unutulmayan şarkılarıyla devam ederken gecenin sürprizi ise Zafer Peker’in sahneye davet edilmesiydi. Peker kardeşler, söyledikleri şarkılarla yağmura rağmen izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Anne tarafından Karabüklü olan ünlü sanatçı Hakan Peker, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimlerinde Safranbolu Belediye Başkanı adayı olacağı açıklamıştı.


Safranbolu’da yağmur altında Hakan Peker fırtınası
Gökmedrese sosyal yaşam merkezine dönüştü
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) bünyesindeki Gökmedrese Bilim ve Kültür Merkezi’nde hizmete açılan sosyal tesisler, tarihi atmosferiyle öğrenci ve vatandaşlara sosyal yaşam alanı sunuyor.
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Gökmedrese Bilim ve Kültür Merkezi bünyesinde hayata geçirilen sosyal tesisler düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış programına TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, akademik ve idari personel ile davetliler katıldı. Açılış programında konuşan Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, üniversitelerin yalnızca eğitim ve bilim üretim merkezleri olmadığını, aynı zamanda sosyal yaşamı güçlendiren ve şehirle bütünleşen alanlar oluşturma sorumluluğu taşıdığını ifade etti. Gökmedrese’nin tarihi ve kültürel değerine dikkat çeken Yılmaz; hizmete açılan sosyal tesisin öğrenciler, akademik personel ve Tokat halkı için önemli bir buluşma noktası olacağını belirtti. Üniversitenin şehirle kurduğu güçlü bağları daha da geliştirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Yılmaz, sosyal yaşam alanlarının hem öğrencilerin üniversite deneyimine katkı sunduğunu hem de toplumsal etkileşimi artırdığını ifade etti. TOGÜ Gökmedrese Bilim ve Kültür Merkezi Sosyal Tesislerin açılışına Tokat Sakatlar Derneği Başkanı Ali Aras ve dernek üyeleri de katılım sağladı. Dernek adına açılan hayır satışı büyük ilgi gördü. TOGÜ tarafından hizmete sunulan tesis, öğrenci ve Tokat halkına sosyal, sıcak ve keyifli bir buluşma ortamı sunmayı hedefliyor. Tarihi dokusuyla dikkat çeken Gökmedrese’de hizmet verecek tesis, ziyaretçilerine yalnızca bir dinlenme alanı değil aynı zamanda kültürel atmosferle iç içe bir sosyal deneyim sunacak.

