blank
Ramazan Öztürk tarafından
27 Kasım, 2024 13:09 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da Uyuşturucu Operasyonu

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Safranbolu Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonla uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirdi.

Safranbolu ilçesinde gerçekleştirilen aramalarda, şüpheli iki kişinin üzerinde ve ikamet ettikleri adreste yapılan aramalarda, toplam 35,05 gram bonzai, 1 adet sigara sarma kağıdı, 1 adet esrar öğütücü aparat, 5 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi.

Operasyonda, ruhsatsız av tüfeği bulundurduğu belirlenen bir şüpheliye 4.538 TL idari para cezası uygulandı. Gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Karabük İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş ile huzurun devamının sağlanması maksadıyla uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerine aralıksız olarak devam edileceği ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ocak, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kıyıcak Mahallesi Kavaklı Sokak’ta çamur isyanı; “Çığlığımızı duyun”

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Kıyıcak Mahallesi Kavaklıdere Sokak’ta yaşayan vatandaşlar, ağır tonajlı kamyonların kullandığı yolun her yağış sonrası çamur deryasına döndüğünü belirterek yetkililere çağrıda bulundu.
Yaklaşık 50 hanenin kullandığı Kavaklıdere Sokak’ta araçların balçıktan geçemediğini, yayaların ise yolu kullanamaz hale geldiğini ifade eden mahalle sakinleri, yaşanan mağduriyetin yıllardır sürdüğünü söyledi.
Kavaklıdere Sokak sakinlerinden Muharrem Çelik, yaşadıkları sıkıntıyı şu sözlerle dile getirdi:
"Yaklaşık 50 evin kullandığı sokağımızdaki yol, her yağmurdan sonra çamur deryası haline geliyor. Adeta balçık içinde yürüyoruz. Ereğli Belediyesi yetkililerine durumu defalarca ilettik. OSB yoluna bakım yapılıyor ancak ağır tonajlı kamyonlar yüzünden bizim sokak yine çamur ve balçık haline geliyor. Birkaç yıldır bu yol böyle. Bu yolu uzaylılar mı yapacak? Kimin alanına giriyorsa gelip yapsın."
Çelik, yaşanan sorunu fotoğraflarla belgeleyerek her yere, milletvekillerine kadar gönderdiklerini belirterek, "Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Biz de insanız. Fındık bahçelerimize giderken dizlerimize kadar çamura batıyoruz. Bu çileyi çekmek istemiyoruz. Herkesin yolu nasıl yapılıyorsa bizim yolumuz da öyle yapılsın. Yetkilileri yolumuzu yerinde görmeye davet ediyoruz" dedi.
Mahalle sakinleri, Kavaklı Sokak’taki yolun bir an önce yapılarak mağduriyetlerinin giderilmesini talep etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin