SAFRANBOLU'DA TRAİK KAZASI; OTOMOBİL ŞARAMPOLE YUVARLANDI - Karabük Haber Postası
OTOMOBIL SARAMPOLE UCTU jpg
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Nisan, 2024 01:44 tarihinde yayınlandı
0
0

SAFRANBOLU’DA TRAİK KAZASI; OTOMOBİL ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Karabük‘ün Safranbolu ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan otomobilin şarampole yuvarladığı kazada sürücü hayatını kaybetti.
Kaza, Karabük-Kastamonu karayolu Yörük köyü mevkiinde meydana geldi. Mehmet Arif Aygün (65) idaresindeki 78 ABS 820 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla atması sonucu şarampole yuvarlandı. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde araçta sıkışan sürücünün hayatını kaybettiği belirlendi.
İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu Aygün’ün cenazesi sıkıştığı yerden çıkarılarak Safranbolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Öte yandan ölen sürücünün Safranbolu’ya bağlı Kadıbükü köyünün eski muhtarı olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile samsunda mn7gOqzb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile Samsun’da

Türkiye ile Rusya arasındaki deniz turizmi yeniden hareketlenirken, Rus turistleri taşıyan Astoria Grande aylar sonra Samsun’a demirledi. 856’sı yolcu olmak üzere toplam bin 300 kişilik kafile, kente turizm açısından canlılık getirdi.

Sochi Limanı’ndan hareket eden kruvaziyer; İzmir, İstanbul ve Bartın duraklarının ardından sabah saatlerinde Samsun Limanı’na ulaştı. Liman işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen turistler, vakit kaybetmeden kenti keşfetmeye başladı.

Ziyaretçiler en çok Atakum sahili, Amisos Tepesi ve Bandırma Vapuru Müzesi’ne ilgi gösterirken, şehir merkezindeki alışveriş noktalarında da yoğunluk oluşturdu. Turistlerin bir kısmı ise düzenlenen turlarla Samsun’un ilçelerindeki turistik alanları gezdi.

Günün ilerleyen saatlerinde Samsun’dan ayrılması planlanan kruvaziyer, rotasını Trabzon’a çevirecek. Buradaki ziyaretin ardından gemi, yeniden Rusya’ya dönerek Türkiye turunu tamamlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin