Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Aralık, 2022 14:44 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da TEKNOFEST 2023 Heyecanı

Cumhuriyetin 100. yılında İzmir, Ankara ve İstanbul’da düzenlenecek TEKNOFEST 2023 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne Safranbolu’da öğrenciler yüksek başvuru sağladı.

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, ülkenin “Teknoloji Geliştiren Bir Türkiye” hedefiyle milli teknoloji hamlesi yolculuğunda Safranbolu eğitim ailesi olarak kendilerinin de olduğunu söyledi.

Müdür  Gümüş, “Güçlü Türkiye hedefleri doğrultusunda her geçen gün teknoloji alanındaki yarışmalara ve organizasyonlara katılım oranımız katlanarak devam ediyor. Safranbolu’daki okullarımız uçan arabadan elektrikli otomobile, insansız hava aracından rokete, engelsiz yaşam teknolojilerinden çevre ve enerji teknolojilerine, turizm teknolojilerinden tarım teknolojilerine, insansız su altı sistemlerinden sanayide dijital teknolojilere kadar dünyanın en büyük teknoloji yarışmalarının düzenleneceği TEKNOFEST 2023’e hazırlanıyor.Buprojeler öğrencilerimize yeni ufuklar açıyor. Teknoloji alanındaki yenilikler, gelişmeler ve yarışmalar çocuklarımızın ve gençlerimizin ilgisini çekiyor. Ülkemiz ve geleceğimiz adına bu büyük bir avantaj. Biz eğitimciler bu konuda öğrencilerimize hem rehberlik yaparak hem de çocuklarımıza imkân ve fırsatlar sunarak onların önlerini ve ufuklarını açmaya çalışıyoruz. Okullarımızda TEKNOFEST yarışmalarına olan büyük ilgiyi ve öğrencilerimizin heyecanlarını gördükçe geleceğe dair mutluluğumuz artıyor. Her alanda olduğu gibi bu alanda da gençlerimize güveniyoruz. Yarışmalara projeleri ile katılacak olan bütün öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum. Onlara rehberlik yapan ve her türlü desteği veren öğretmenlerimize ve velilerimize de teşekkür ediyorum.” dedi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
TASARIM5 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Mayıs, 2026 14:02 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Safranbolu Belediyesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bayram öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Belediye hizmet binasında düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Taner Timar, Kemal Akgül ve Kurtuluş Çavuş ile birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm personele teşekkür etti.

Köse, bayramlaşma merasiminde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken, kentimiz için emek veren mesai arkadaşlarımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Safranbolu’muza değer katan çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.”

Başkan Köse ve başkan yardımcıları, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Program, iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin