blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da Tehlikeli Taşımacılık ve Yolculuklar Kamerada

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde otomobilin camından dışarı çıkarak yapılan tehlikeli yolculuk ile minibüsün tavanına yerleştirilen aşırı yükle yapılan tehlikeli taşımacılık cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Safranbolu istikametine seyir halinde olan minibüsün tavanına istiflenen fazla yük, görenleri şaşırttı.
Trafiği tehlikeye düşüren o anlarda diğer araç sürücülerinin minibüse yaklaşmak yerine şeritlerinde kaldıkları dikkat çekti.

Safranbolu Su Deposu Sokak'ta iki genç kızın otomobilin camlarından sarkarak yaptıkları tehlikeli yolculuk arkadan gelen başka bir otomobildeki vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Aralık, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Dev dalgaları görüntülemek isterken az kalsın suya kapılıyordu

Artvin’in Hopa ilçesinde denizde oluşan dev dalgaları görüntülemek isteyen bir vatandaş, ölümle burun buruna geldi. Şiddetli fırtına nedeniyle dalga boyunun yer yer 4 metreye ulaştığı ilçede, kıyıya yaklaşan Ramiz Şimşek, aniden gelen dev dalgadan son anda kurtuldu.
Edinilen bilgilere göre, Karadeniz’de etkili olan fırtınayı ve yükselen dalgaları cep telefonu ile kayda almak isteyen Ramiz Şimşek, kıyıya yakın bir noktaya geldiği sırada beklenmedik bir dalganın hedefi oldu. Büyük bir gürültüyle kıyıya vuran dalga, Şimşek’i sürüklemek üzereyken, son anda kaçarak canını kurtardı. Yaşanan tehlikeli anlar, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Görüntülerde, dalganın şiddetiyle suyun metrelerce yükseldiği ve kıyıya kadar ulaştığı görülürken, Ramiz Şimşek’in olayı ucuz atlattığı dikkat çekti. Olayın ardından kısa süreli panik yaşandı.
Öte yandan fırtına nedeniyle ilçede bazı iş yerlerinin dalgalar sonucu zarar gördüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin