Reklam
Reklam
679e252190851
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Şubat, 2025 16:44 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Seyir Halindeyken Alev Alan Otomobil Tamamen Yandı

Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki seyir halindeyken alev alan otomobil tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Olay, Çerçenler köyünde meydana geldi. Mesut D.’ye ait 06 EFP 290 plakalı otomobil seyir halindeyken henüz bilinmeyen nedenle alev aldı. Aracını yolun kenarına çekerek park eden sürücü durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Alevler aracı tamamen sararken ihbar üzerine olay yerine Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangın sonrası otomobil tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ters istikametteki tehlikeli yolculuga 93 bin 500 tl ceza kesildi FOO7zWtw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ters istikametteki tehlikeli yolculuğa 93 bin 500 TL ceza kesildi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde otomobili ile kilometrelerce ters şeritte ilerleyerek trafiği tehlikeye düşüren sürücüye 93 bin 500 TL idari para cezası uygulanırken, sürücü belgesine el konuldu ve aracı 60 gün süreyle trafikten men edildi.

Olay, Karabük-Bartın kara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bartın istikametine seyir halinde olan ve sürücüsünün kimliği daha sonra tespit edilen otomobil, bilinmeyen bir nedenle karşı şeride geçerek ters yönde ilerlemeye başladı. Karşı yönden gelen sürücülere korku dolu anlar yaşatan otomobil sürücüsü, zaman zaman dörtlü flaşörlerini yakarak yoluna devam etti. Hem kendi canını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atan sürücü, karşı yönden gelen bir tır ile kafa kafaya çarpışmaktan son anda yaptığı manevrayla kurtuldu.

Facianın eşiğinden dönülen anlar, aynı güzergahta seyreden başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine harekete geçen polis ekipleri, sürücünün kimliğini tespit etti.

Yapılan incelemeler sonucunda sürücüye çeşitli trafik ihlallerinden toplam 93 bin 500 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca sürücünün ehliyetine 60 gün süreyle el konulurken, kullandığı araç da 60 gün süreyle trafikten men edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin