Karabük’ün Safranbolu ilçesinde seyir halindeki otomobil yanarak kullanılmaz hale geldi.
Edinilen bilgiye göre, kiraladıkları 34 FVU 558 plakalı Hyundai marka otomobil ile İstanbul’dan Safranbolu ilçesine gelen Ömer Faruk Kalaz, Sarıçiçek Yaylası’na seyir halindeyken otomobil bir anda motor kısmından alev aldı.
İtfaiyeye haber verilmesi üzerine olay yerine Safranbolu Belediyesi İtfaiye ekipleri ile Safranbolu Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürülürken, otomobil kullanılmaz hale geldi.
Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
Kastamonu’da kamyonetin çarptığı anne ayı ve üç yavrusu telef oldu
Kastamonu-İnebolu kara yolu üzerinde gece saatlerinde kamyonetin çarptığı anne ayı ile üç yavrusu telef oldu.
Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu-İnebolu kara yolu üzerinde Seydiler ilçesi çıkışında gece saatlerinde plakası ve şoförü belirlenemeyen kamyonet, anne ayı ile 3 yavrusuna çarptı. Kazada anne ayı ile üç yavrusu telef oldu. Kazada kamyonet şoförü olay yerinden kaçarken, yoldan geçen öteki şoförlerin ihbarıyla kaza yerine jandarma ile Kastamonu Tabiat Müdafaa ve Milli Park Müdürlüğü takımları sevk edildi.
Ekiplerin incelemesinin akabinde anne ayı ve üç yavrusu, yoldan kaldırıldı.