Reklam
Reklam

Safranbolu’da Saat: 19.23 Etkinlikleri İlgi Görüyor

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Ekim, 2023 11:55 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da düzenlenen akşam etkinlikleri Cumhuriyet’in 100. yılına özel saat: 19.23’te başlıyor.

Safranbolu Kaymakamlığı, Safranbolu Belediye Başkanlığı ve Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar Fakültesi’nin işbirliğinde “Anadolu’nun Ruhu: Kurtuluşunun Müzikal Öyküsü” adlı etkinlik düzenlendi. Karabük Üniversitesi Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından Cumhuriyet’in öyküsü anlatıldı.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlamaları kapsamında Karabük Üniversitesi Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi tarafından düzenlenen Anadolu’nun Ruhu: Türk Kurtuluşunun Müzikal Öyküsü ile dünden bugüne Cumhuriyet’in hikayesini dinledik. Cumhuriyet’in ne cefakarlıklarla kurulup günümüze kadar geldiğini bir kez daha bize hatırlatan Karabük Üniversitesi Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerine teşekkür ediyor, bizlere bu kutlu vatanı miras bırakan Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve özlemle anıyoruz.” dedi.

Safranbolu’da saat 19.23’te başlayan etkinlikler, Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde düzenlenecek 27 Ekim tarihinde “100. Yıl Temalı Resim Sergisi ve Cumhuriyet Konseri” ve Misakı Milli Demokrasi Meydanı’nda gösterilecek olan “Cumhuriyet’in 100. Yıl Logo Görseli Tanıtımı” ile devam edeceği öğrenildi. (Esra Oğuzkağan Özkan)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı

kargo gonderiminden kacak urun cikti 5ZRngggG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0 0

DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin