Safranbolu’da Ramazan Akşamları Bugün Başlıyor - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Haziran, 2014 14:29 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da Ramazan Akşamları Bugün Başlıyor

Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen ve Geleneksel hale gelen Ramazan Akşamları programları Prof. Dr. İbrahim Halil Karslı’nın söyleşisi ile 27 Haziran 2014 Cuma akşamı Misak-ı Milli Meydanında başlıyor.

Yine birbirinden kaliteli programlar, usta sanatçılar, değerli ilim ve bilim adamlarının sohbetleri ile Ramazan akşamlarının vazgeçilmezi olacak programlarla Safranbolu Belediyesi vatandaşlarının ayağına hem bilgiyi hem eğlenceyi getiriyor.

30 gün boyunca devam edecek olan Ramazan Akşamları 27 Haziran 2014 Cuma akşamı teravih sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Karslı’nın sohbet programı ve Kuran ziyafeti ile başlayacak.

Her yıl olduğu gibi birbirinden değerli din adamlarının sohbetleri, Hacivat-Karagöz gösterileri, çocuklar için tiyatro ve çeşitli oyunlar gibi daha pek çok programlar ile Safranbolulu vatandaşlar, yerli ve yabancı konuklar  muhteşem bir Ramazan yaşayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin