blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mart, 2025 15:38 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu’da Pes Dedirten Trafik İhlali Kamerada

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde ters istikamette ilerleyerek trafikte tehlike oluşturan otomobil cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Olay, Kıranköy mevkiinde meydana geldi. Bir otomobil sürücüsü üzerine gelen araçları görmesine rağmen ters istikamette ilerledi. Trafik akışına aldırmayıp ters istikametten kavşağa girerek trafiği tehlikeye atan sürücüyü görenler hayretler içerisinde kaldı. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mayıs, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

’Maydanoz Döner’e FETÖ operasyonunda gözaltı sayısı 24’e çıktı

Samsun merkezli İstanbul ve Ankara’da Maydanoz Döner’e FETÖ operasyonunda, ortalarında ihraç polis, ihraç asker, ihraç öğretmen, ihraç savcı ve emekli diyanet görevlisinin de bulunduğu gözaltı sayısı 24’e çıktı.
Edinilen bilgiye nazaran, İstanbul’da bulunan Somca Besin Dağıtım ve Pazarlama Anonim Şirketi’nin sahibi olduğu ve isim hakkı sistemiyle bayilik veren Maydanoz Döner isimli işletmenin Türkiye genelindeki şubelerinin resmi yahut gayri resmi sahipleri, ortakları yahut birinci derece yakınlarının ağır formda FETÖ ile temaslı olduklarının tespit edilmesi üzerine, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Cürümlerle Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü grupları tarafından takip ve çalışma başlatıldı. Samsun’da faaliyet gösteren Maydanoz Döner ve birebir ortaklar tarafından açıldığı tespit edilen Kral Döner isimli işletmelere yönelik 7 ay süren planlı "FETÖ Silahlı Terör Örgütü üyeliği ve örgütün finansmanı" soruşturmasında, MASAK raporuyla, kabahatle ilgili para hareketleri ve cürüm faaliyetleri tespit edilen, ortalarında, ihraç polis, ihraç asker, ihraç öğretmen, ihraç savcı, emekli diyanet görevlisinin bulunduğu 23 kişinin yakalanmasına yönelik Samsun’un İlkadım, Canik, Çarşamba ve Vezirköprü ilçeleri ile İstanbul ve Ankara’da bu sabah eş vakitli operasyon düzenlendi. Samsun Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü takımları tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 23 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon kapsamında bir kişi daha yakalanarak gözaltı sayısı 24’e çıktı.
Yapılan aramalarda, bilgisayar, cep telefonu, hafıza kartı ve sim karttan oluşan çok sayıda dijital gerece incelenmek üzere el konuldu. Başka farklı paketlenmiş formda 389 bin 230 TL ve 250 ABD doları para ile hatayla ilgili kayıtların bulunduğu tespit edilen 4 adet ajanda ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin