Reklam
Reklam
676e9bd494ee7
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
27 Aralık, 2024 15:21 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Otomobil Kafeye Girdi

Safranbolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kafenin bahçe girişine çarptı. Kazada yaralanma yaşanmazken, otomobil ve kafe maddi hasar gördü.

Kaza, ilçe merkezine doğru seyir halinde olan 78 SN 278 plakalı otomobilin, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak kaldırıma çarpması ve ardından bir kafenin bahçesine girmesiyle gerçekleşti. Olay anında büyük bir panik yaşanırken, çevredeki vatandaşlar sürücünün yardımına koştu. Şans eseri, sürücü kazadan yara almadan kurtuldu. Kafenin sahibi cep telefonu kamerasıyla kayda girip, ’’Buyurun gelin misafirimiz olun ama lütfen, rica ediyorum, aracınızla girmeyi düşünmeyin. Biraz masraf oluyor çünkü. Hanımefendi kardeşim kaymış, duramamış’’ dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
parti binasindan kilicdaroglunun fotografi kaldirildi 2raVP6pQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.

CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin