Karabük Postası tarafından
08 Ocak, 2023 14:21 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da “Minik Kalplere Küçük Dokunuşlar” Projesi

Safranbolu ilçesinde teknoloji alanındaki projelerin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri de dikkat çekiyor. "Minik Kalplere Küçük Dokunuşlar" Projesince Safranbolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile proje paydaşı olan Ünsal Tülbentçi İlkokulu, Mustafa Antepoğlu İlkokulu ve Safranbolu Atatürk Anadolu Lisesi'nin gönüllü öğretmen, öğrenci ve velileri tarafından hazırlanan hediye paketleri, Safranbolu merkez ve köy okullarında eğitim öğretim gören öğrencilere ulaştırıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, "Okullarımızda yürütülen öğretim faaliyetlerinin yanında farklı alanlarda hazırlanıp uygulanan projelerle sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktiviteleri eğitimin önemli bir parçası olarak görüyoruz. Öğrencilerimizin içinde yer aldıkları bu tür proje ve sosyal aktivitelerle; öğrencilerde özgüven ve sorumluluk duygusunu geliştirmek, öğrencilere yeni ilgi alanları ve beceriler kazandırmak, öğrencilerin yeteneklerini sergilemesine imkân vermek, milli, manevi ve kültürel değerleri yaşatmak, yaygınlaştırmak ve bu değerlerin yeni nesillere aktarımını sağlamak, öğrencilerde gönüllülük bilincini özendirmek hedeflenmektedir. Projede gönüllü öğretmen, öğrenci ve velileri tarafından gerçekleştirilen 'Minik Kalplere Küçük Dokunuşlar' Projesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da yılkı atları D-100’e indi: Orta refüjde otladılar

Bolu’da doğal yaşam alanlarından inen yılkı atları, uluslararası geçiş güzergahı olan D-100 kara yolunda görüntülendi. Paşaköy Mahallesi mevkiinde yolun orta refüjüne çıkan atlar, akan trafiğe aldırış etmeden otladı.
Olay, öğle saatlerinde D-100 kara yolunun Paşaköy Mahallesi kesiminde meydana geldi. Şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki At Yaylası bölgesinde yaşayan yılkı atları, kente kadar indi. Araç trafiğinin yoğun olduğu D-100 kara yoluna çıkan atlar, sürücülerin ilginç bakışları arasında yolun ortasındaki refüje geçti.
Refüjdeki çimleri yiyerek karınlarını doyuran atlar, zaman zaman yola yaklaşarak trafikte tehlike oluşturdu. Güzergahı kullanan sürücüler, atlara çarpmamak için hızlarını düşürerek kontrollü şekilde ilerledi. Bir süre orta refüjde otlayan atlar, daha sonra bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin