Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Nisan, 2019 14:32 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Meclis toplantıları kayıt altına alınacak

Safranbolu Belediyesinde Meclis toplantıları artık kayıt altına alınıyor. Safranbolu Belediye Meclisi Belediye Başkanı Başkan Elif Köse Başkanlığında yapılan toplantıda 2 yıl görev yapmak üzere Meclis 1 ve 2. Başkan Vekili,  Asil ve Yedek Kâtip Üye,  2 adet Encümen Üyesi seçimi ile 5393 sayılı Belediye Kanununun 24. Maddesi gereği ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 21. Maddesine istinaden; – İmar ve Plan Bütçe Komisyonu üye sayısının belirlenmesi ve üye seçimlerinin tamamlandığı 1. oturumun ardından 2. ve 3. oturumlarda diğer gündem maddeleri görüşüldü.

20 Maddeden oluşan gündemin ilk maddesi olan Meclis Toplantılarının sesli ve görüntülü kaydedilmesinin kabul edilmesinin ardından diğer maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Elif Köse; “Belediye olarak çalışmalarımızı daha önce de belirttiğim üzere şeffaf ve yine halkımızla birlikte istişare içerisinde gerçekleştireceğiz. Bu anlamda gerek meclis gerekse diğer çalışmalarımızın kayıt altına alınmasına önem veriyoruz. Yine Meclisimiz çalışmalarına büyük bir uyum ile başladı. Böyle de devam edeceğine inanıyorum. Çünkü hepimizin ortak amacı Safranbolu’muza en iyi hizmeti verebilmek. Bu vesile ile tüm Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda deas operasyonu 1 gozalti Mu9m3qqe
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da DEAŞ operasyonu: 1 gözaltı

Sakarya’dan ailesini ziyaret etmek için Samsun’a gelen ve terör örgütü DEAŞ ile bağlantısı olduğu iddia edilen bir kişi, jandarmanın takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Sakarya’da ikamet eden E.D.(32) bayram ziyareti için Samsun’un Asarcık ilçesindeki ailesine ziyarete geldi. Terör örgütü DEAŞ’a üye olduğu ve örgüte finans sağladığı ileri sürülen E.D., Samsun İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgusu tamamlanan E.D., “silahlı terör örgüte üye olmak ve örgüte finans sağlamak” suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin