Safranbolu’da Meclis toplantıları kayıt altına alınacak - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Nisan, 2019 14:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da Meclis toplantıları kayıt altına alınacak

Safranbolu Belediyesinde Meclis toplantıları artık kayıt altına alınıyor. Safranbolu Belediye Meclisi Belediye Başkanı Başkan Elif Köse Başkanlığında yapılan toplantıda 2 yıl görev yapmak üzere Meclis 1 ve 2. Başkan Vekili,  Asil ve Yedek Kâtip Üye,  2 adet Encümen Üyesi seçimi ile 5393 sayılı Belediye Kanununun 24. Maddesi gereği ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 21. Maddesine istinaden; – İmar ve Plan Bütçe Komisyonu üye sayısının belirlenmesi ve üye seçimlerinin tamamlandığı 1. oturumun ardından 2. ve 3. oturumlarda diğer gündem maddeleri görüşüldü.

20 Maddeden oluşan gündemin ilk maddesi olan Meclis Toplantılarının sesli ve görüntülü kaydedilmesinin kabul edilmesinin ardından diğer maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Elif Köse; “Belediye olarak çalışmalarımızı daha önce de belirttiğim üzere şeffaf ve yine halkımızla birlikte istişare içerisinde gerçekleştireceğiz. Bu anlamda gerek meclis gerekse diğer çalışmalarımızın kayıt altına alınmasına önem veriyoruz. Yine Meclisimiz çalışmalarına büyük bir uyum ile başladı. Böyle de devam edeceğine inanıyorum. Çünkü hepimizin ortak amacı Safranbolu’muza en iyi hizmeti verebilmek. Bu vesile ile tüm Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondaki cig ani cep telefonu kamerasina yansidi H8NWwz7K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’daki çığ anı cep telefonu kamerasına yansıdı

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde bugün meydana gelen çığ, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada “Son Yaylacı” ismiyle bilinen içerik üreticisi Soner Sevinç tarafından görüntülenen çığ anı dikkat çekti.

Çaykara ilçesi Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde geçtiğimiz günlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte, dik yamaçta biriken kar kütlesi zayıf noktadan koparak aşağı doğru hareket etti. Büyük bir gürültüyle kayan kar kütlesi, izleyenlere hem heyecan hem de görsel anlamda etkileyici anlar yaşattı.

Olayda herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, çığ riskinin bölgede devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin