Reklam
Reklam

Safranbolu’da Meclis toplantıları kayıt altına alınacak

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Nisan, 2019 14:32 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesinde Meclis toplantıları artık kayıt altına alınıyor. Safranbolu Belediye Meclisi Belediye Başkanı Başkan Elif Köse Başkanlığında yapılan toplantıda 2 yıl görev yapmak üzere Meclis 1 ve 2. Başkan Vekili,  Asil ve Yedek Kâtip Üye,  2 adet Encümen Üyesi seçimi ile 5393 sayılı Belediye Kanununun 24. Maddesi gereği ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 21. Maddesine istinaden; – İmar ve Plan Bütçe Komisyonu üye sayısının belirlenmesi ve üye seçimlerinin tamamlandığı 1. oturumun ardından 2. ve 3. oturumlarda diğer gündem maddeleri görüşüldü.

20 Maddeden oluşan gündemin ilk maddesi olan Meclis Toplantılarının sesli ve görüntülü kaydedilmesinin kabul edilmesinin ardından diğer maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Elif Köse; “Belediye olarak çalışmalarımızı daha önce de belirttiğim üzere şeffaf ve yine halkımızla birlikte istişare içerisinde gerçekleştireceğiz. Bu anlamda gerek meclis gerekse diğer çalışmalarımızın kayıt altına alınmasına önem veriyoruz. Yine Meclisimiz çalışmalarına büyük bir uyum ile başladı. Böyle de devam edeceğine inanıyorum. Çünkü hepimizin ortak amacı Safranbolu’muza en iyi hizmeti verebilmek. Bu vesile ile tüm Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da fuhuş operasyonu: 1 gözaltı

kastamonuda fuhus operasyonu 1 gozalti B6xf1AHx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, Bozkurt ilçesinde tespiti yapılan bir adrese fuhuş operasyonu düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda dijital materyaller ele geçirildi. 1 şüpheli ekipler tarafından gözaltına alınırken, 5 mağdur kadın da kurtarıldı.

Şüpheli şahsın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin