Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Nisan, 2019 14:32 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Meclis toplantıları kayıt altına alınacak

Safranbolu Belediyesinde Meclis toplantıları artık kayıt altına alınıyor. Safranbolu Belediye Meclisi Belediye Başkanı Başkan Elif Köse Başkanlığında yapılan toplantıda 2 yıl görev yapmak üzere Meclis 1 ve 2. Başkan Vekili,  Asil ve Yedek Kâtip Üye,  2 adet Encümen Üyesi seçimi ile 5393 sayılı Belediye Kanununun 24. Maddesi gereği ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 21. Maddesine istinaden; – İmar ve Plan Bütçe Komisyonu üye sayısının belirlenmesi ve üye seçimlerinin tamamlandığı 1. oturumun ardından 2. ve 3. oturumlarda diğer gündem maddeleri görüşüldü.

20 Maddeden oluşan gündemin ilk maddesi olan Meclis Toplantılarının sesli ve görüntülü kaydedilmesinin kabul edilmesinin ardından diğer maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Elif Köse; “Belediye olarak çalışmalarımızı daha önce de belirttiğim üzere şeffaf ve yine halkımızla birlikte istişare içerisinde gerçekleştireceğiz. Bu anlamda gerek meclis gerekse diğer çalışmalarımızın kayıt altına alınmasına önem veriyoruz. Yine Meclisimiz çalışmalarına büyük bir uyum ile başladı. Böyle de devam edeceğine inanıyorum. Çünkü hepimizin ortak amacı Safranbolu’muza en iyi hizmeti verebilmek. Bu vesile ile tüm Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin