Safranbolu’da Lösemili Çocuklar Haftası’nda turuncu balon etkinliği - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Kasım, 2023 19:16 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 08.11.2023 09:40
0
0

Safranbolu’da Lösemili Çocuklar Haftası’nda turuncu balon etkinliği

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bu yıl turuncu renkle lösemiye dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası çerçevesinde düzenlenen etkinlikte turuncu balonlar gökyüzüne bırakıldı.

AW071348 01 jpg
Safranbolu Belediyesi, LÖSEV ve Safranbolu İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısı ile Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nin bahçesinde etkinlik düzenlendi. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin de katılım sağladığı programda turuncu yelekler, kurdeleler ve balonlar ile lösemiye dikkat çekildi.

AW071348 02 jpg
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse lösemiye dikkat çekmek adına yaptığı konuşmada, “Bugün burada 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Hastası çerçevesinde lösemiye dikkat çekmek amacıyla bir araya geldik. Evimizin neşesi çocuklarımızın gülen gözleri daima ışıldasın diye farkındalık oluşturmak için bir adım atıyoruz. Hiçbir görev çocuk yetiştirmek kadar yorucu ama bir o kadar da gurur verici olamaz. Sevginin en saf halinin sık sık tadıldığı bu görevde bazen yorucu savaşlar verilebilir. Attıkları ilk adım, söyledikleri ilk söz, düştüklerinde kaldırmak için yanlarında olan anne ve babaları gibi çocuklarımızın hayat mücadelesinde biz de varız diyoruz. Lösemiye farkındalık oluşturmak için buradayız. Sizler ile birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu belirtiyor ve lösemiye dikkat çekmek için gökyüzüne turuncu balonlar bırakıyoruz” ifadelerini kullandı.

AW071348 04 jpg
Başkan Köse’nin konuşmasının ardından bu yılın farkındalık rengi olan yüzlerce turuncu balon gökyüzüne bırakıldı. Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede simseklerin ardindan dolunay mest etti mbI8rPDO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de şimşeklerin ardından dolunay mest etti

Düzce’de akşam saatlerinde sağanak yağış ile birlikte şimşekler de gökyüzünü aydınlattı. Şimşeklerin ardından dağılan bulutların arasından çıkan dolunay ise mest etti.

Düzce’de akşam saatlerinde etkili olan şimşekler gökyüzünü adeta aydınlattı. Şehrin batısından doğusuna doğru ilerleyen şimşekler, özellikle bazı bölgelerde görsel bir şölen oluşturdu. Aralıklarla çakan şimşekler geceyi gündüze çevirirken, ortaya çıkan manzara vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Şimşeklerin ardından gökyüzündeki bulutların dağılmasıyla birlikte beliren dolunay ise dikkat çekti. Doğal ışık gösterisinin ardından ortaya çıkan dolunay, geceye ayrı bir güzellik katarken, o anlar bazı vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin