Safranbolu’da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Başladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Nisan, 2015 14:23 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Başladı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Safranbolu Müftülüğü önünde verilen Açılış ve Kutlu Doğum Aşı programı ile başladı. Safranbolu İlçe Müftülüğünün önünde gerçekleşen programa; Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bilici, İlçe Emniyet Müdürü Musa Kansu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güneş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda konuşan Safranbolu Müftüsü Hasan Güneş, Kutlu Doğum Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutladıklarını belirterek, “2015 yılı Kutlu Doğum Haftası nedeniyle 14-20 nisan tarihlerinde bir takım etkinlikler planladık. Açılışını yapmak suretiyle kutlamalara başladık. Öğle namazını kıldıktan sonra çevremizdeki öğrenciler başta olmak üzere resmi kurum amirlerini davet ederek kutlu doğum aşı ikramında bulunduk. 2 bin kişilik bir yemek hazırladık ve katılım çok yoğun oldu. Hafta içerisinde birçok etkinliğimiz olacak. Kadılara ve genel itibariyle konferans verilecek. Kentimizin eşitli yerlerinde konferanslarımız olacak. 10’a yakın camide kutlu doğum aşı ikramında bulunacak. Kermesler düzenlenecek. Bu tür etkiliklere kutlu doğum haftası sonlandırmış olacağız” dedi.
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri bugün saat 13.30’da Sunal Tülbentçi Öğretmen Evinde verilecek konferans ile devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
d100de otomobil bariyerlere carpti 3 yarali WzK5du7Z
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

D100’de otomobil bariyerlere çarptı: 3 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda otomobilin bariyerlere çarpması neticesinde meydana gelen kazada 1’i çocuk 3 kişi yaralandı.

Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Sapaca köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.A. idaresindeki 34 NGK 942 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde bariyerlere çarptı. Kazada, sürücü ile araçta yolcu olarak bulunan S.Ö. ve 8 yaşındaki A.A.Ö. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin