Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Nisan, 2015 14:23 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Başladı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Safranbolu Müftülüğü önünde verilen Açılış ve Kutlu Doğum Aşı programı ile başladı. Safranbolu İlçe Müftülüğünün önünde gerçekleşen programa; Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bilici, İlçe Emniyet Müdürü Musa Kansu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güneş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda konuşan Safranbolu Müftüsü Hasan Güneş, Kutlu Doğum Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutladıklarını belirterek, “2015 yılı Kutlu Doğum Haftası nedeniyle 14-20 nisan tarihlerinde bir takım etkinlikler planladık. Açılışını yapmak suretiyle kutlamalara başladık. Öğle namazını kıldıktan sonra çevremizdeki öğrenciler başta olmak üzere resmi kurum amirlerini davet ederek kutlu doğum aşı ikramında bulunduk. 2 bin kişilik bir yemek hazırladık ve katılım çok yoğun oldu. Hafta içerisinde birçok etkinliğimiz olacak. Kadılara ve genel itibariyle konferans verilecek. Kentimizin eşitli yerlerinde konferanslarımız olacak. 10’a yakın camide kutlu doğum aşı ikramında bulunacak. Kermesler düzenlenecek. Bu tür etkiliklere kutlu doğum haftası sonlandırmış olacağız” dedi.
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri bugün saat 13.30’da Sunal Tülbentçi Öğretmen Evinde verilecek konferans ile devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tefecilik operasyonunda 1 tutuklama 4EuWngLr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tefecilik operasyonunda 1 tutuklama

Samsun’da tefecilik suçuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 2 kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “tefecilik” suçuna yönelik Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi. Yapılan arama ve yakalama çalışmalarında 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 2 ruhsatsız tüfek, 54 tabanca fişeği, 18 av fişeği, borçlulara ait alacak kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen ajanda ve not kağıtları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili S.T., B.A.P. ile D.Ş. adlı kadın gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.T. İle D.Ş. adlı kadın savcı tarafından serbest bırakılırken, B.A.P. ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin