Karabük Futbol Tenisi Spor Klubu ve Safranbolu Genclik ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği Altınsafran Kurumlar arası Futbol Turnuvası, Safranbolu Kaymakamı Murat BULACAK’ın yaptığı başlama vuruşu ile başladı.
1 ay sürecek olan turnuvaya 12 kurumun takımı katılıyor. Açılış maçlarında ilk 2 turnuvanın şampiyonu olan Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası,Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğünü 4-1 mağlup etti.
Diğer karşılaşmada ise PTT Safranbolu Şubesi,Safranbolu Belediyesini 5-4 yenmeyi başardı.Grupların ilk 4 sırada bitiren takımlar çeyrek finale yükselecek.Yarı final ve final karşılaşmaları ile 3.Altınsafran Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Şampiyonu belli olacak.


Safranbolu’da Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı
Gece boyu arandı, gün ağarınca botlarla arama çalışmaları yeniden başladı
Karabük’te Filyos Çayı’na düşerek akıntıya kapılan Örgütlerden Sorumlu CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’i bulmak için başlatılan arama çalışmaları gece boyunca devam etti. Günün ilk ışıklarıyla birlikte ekipler botlarla çay üzerinde yeniden arama çalışması başlattı.
Olay, Karabük-Zonguldak karayolunun Yeşilköy mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yenice ilçesinden Karabük istikametine seyir halinde olan ve içerisinde CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’in (72) de bulunduğu 78 ACD 559 plakalı otomobil, yolculuk sırasında tuvalet molası verdi. Araçtan inen Erten, Filyos Çayı kenarında bulunduğu sırada dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yuvarlanıp suya düştü. Akıntıya kapılan Erten, kısa sürede gözden kayboldu.
İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, AFAD, UMKE, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Gece boyunca dere kenarında ve su üzerinde termal dron ile sürdürülen çalışmalarda Erten’e ulaşılamadı. Günün ağarmasıyla birlikte arama çalışmaları yeniden yoğunlaştırıldı. AFAD ekipleri botlarla Filyos Çayı üzerinde arama faaliyetlerini sürdürürken, ekipler dere boyunca da tarama çalışmalarına devam ediyor.


