Karabük Futbol Tenisi Spor Klubu ve Safranbolu Genclik ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği Altınsafran Kurumlar arası Futbol Turnuvası, Safranbolu Kaymakamı Murat BULACAK’ın yaptığı başlama vuruşu ile başladı.
1 ay sürecek olan turnuvaya 12 kurumun takımı katılıyor. Açılış maçlarında ilk 2 turnuvanın şampiyonu olan Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası,Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğünü 4-1 mağlup etti.
Diğer karşılaşmada ise PTT Safranbolu Şubesi,Safranbolu Belediyesini 5-4 yenmeyi başardı.Grupların ilk 4 sırada bitiren takımlar çeyrek finale yükselecek.Yarı final ve final karşılaşmaları ile 3.Altınsafran Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Şampiyonu belli olacak.


Safranbolu’da Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı
Karabük’te Vali Yardımcısı ve Kaymakam Atamaları
Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında Türkiye genelinde çok sayıda vali yardımcısı ve kaymakamın görev yerleri değiştirildi. Kararname doğrultusunda Karabük’te görev yapan bir vali yardımcısı ile bir kaymakam da başka illerde görevlendirildi.
Yaklaşık üç yıldır Eflani Kaymakamı olarak görev yapan Ömer Bulut, kararnameyle Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesine kaymakam olarak atandı. Görev süresi boyunca ilçede yürütülen kamu hizmetleri ile çeşitli projelerde aktif rol üstlenen Bulut, yeni görev yerinde çalışmalarını sürdürecek.
Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin de atama kararı kapsamında Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevine getirildi. Yaklaşık üç yıldır Karabük’te görev yapan Şahin, kentte kamu hizmetlerinin koordinasyonu ve yürütülmesinde önemli görevler üstlenmişti.
Öte yandan Karabük’e iki yeni vali yardımcısı atandı. Kararnameyle Adana Vali Yardımcısı Mehmet Öz ve Diyarbakır Vali Yardımcısı Muhammet Özyüksel, Karabük Vali Yardımcılığı görevine getirildi.
Yayımlanan atama kararnamesinde Eflani Kaymakamlığı için ise herhangi bir görevlendirme yapılmadığı görüldü.

