Safranbolu'da Korkutan Yangın - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
26 Eylül, 2023 13:50 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:29
0
0

Safranbolu’da Korkutan Yangın

Safranbolu Cemal Caymaz Mahallesinde bulunan iki katlı evde yangın çıktı. Kagir yapı, kısa zamanda alevler içerisinde kaldı. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına almayı başardı.

İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın söndürüldü

Evde kimsenin yaşamadığı ve içerisinde eşyaların da olmadığı öğrenildi. Can kaybının yaşanmadığı evde, yangının çıkış nedeninin henüz bilinmediği de ifade edildi.

Emniyet mensupları tarafından olay yeri inceleme altına alındı. (Yusuf Korkmaz)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda sampiyonluk maci heyecani biletler icin kuyruk olustu psBz6Bci
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da şampiyonluk maçı heyecanı: Biletler için kuyruk oluştu

Samsun’da Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimalinin olduğu Samsunspor-Galatasaray karşılaşmasına taraftarların gösterdiği yoğun ilgi, bilet satış noktalarında uzun kuyruklara neden oldu.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile Galatasaray, 19 Mayıs Stadyumu’nda cumartesi günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Sezonun bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 7 puan önünde bulunan Galatasaray, bu maçta galip gelmesi ya da Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Şampiyonluk ihtimalinin ortaya çıkmasıyla birlikte Galatasaray taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle mücadele eden Samsunspor taraftarları da bilet satış noktalarında sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturdu. Saat 11.00’de satışa sunulan biletler için her iki takım taraftarları kuyruğa girdi.

Samsunspor taraftarları, sahasında Galatasaray’a karşı galibiyet alarak şampiyonluk kutlamalarına izin vermek istemediklerini ifade ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar ise takımlarının şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmesini beklediklerini dile getirdi.

32 bin kapasiteli 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor tribünlerine ayrılan 22 bin 524 biletten yaklaşık 13 bininin ilk bir saat içinde satıldığı öğrenildi.

Samsunspor-Galatasaray karşılaşması cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin