Kirkille mevkiinde asfalt çalışmaları tamamlanıyor - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:28
Güneş 06:53
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:03
Yatsı 20:23
İftara kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Eylül, 2022 09:21 tarihinde yayınlandı
0
0

Kirkille mevkiinde asfalt çalışmaları tamamlanıyor

Karabük’ün tarihi ilçesi Safranbolu’da Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şantiye Amirliği ekipleri Kirkille mevkiinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.
Asfalt sezonu sona ermeden hedeflenen 20 bin tonu tamamlamak isteyen Safranbolu Belediyesi asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Amaçlarının kış gelmeden önce ilçedeki asfalt çalışmalarını tamamlamak olduğunu belirten Belediye Başkanı Elif Köse, “Bu bağlamda ekiplerimiz çalışmayı tamamladıkları mahalleden ara vermeden diğer mahalleye geçiyorlar. Hedefimiz daha önce de ifade ettiğimiz gibi 20 bin tonu tamamlamak” dedi.
Emek, Camikebir, Aşağı Tokatlı Bağları gibi Mahallelerde asfalt çalışmalarının tamamlandığını dile getiren Başkan Köse, “Müdürlük ile gerçekleştirdiğimiz haftalık toplantı sonucunda belirlediğimiz çalışma programı dahilinde ihtiyaç duyulan bölgelerde asfalt serimine devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
yen
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
16 Mart, 2026 14:08 tarihinde yayınlandı
0
0

Karakaş, “Daha konforlu bir Yenice için sahadayız”

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilçenin altyapısını güçlendirmek ve vatandaşların yaşam konforunu artırmak amacıyla yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Karakaş, Hacıarpalığı mevkiinde devam eden doğalgaz ve su altyapı projelerinde son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Karakaş, yaptığı açıklamada, ilçenin dört bir yanında olduğu gibi Hacıarpalığı bölgesinde de altyapı yatırımlarının hız kesmeden sürdüğünü belirtti. Ekiplerin özverili çalışmalarına dikkat çeken Karakaş, “Yenicemiz için durmadan çalışıyoruz. Hacıarpalığı mevkiinde doğalgaz ve su altyapı çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam ediyor” dedi.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölge sakinlerinin uzun yıllardır beklediği doğalgaz konforuna kavuşacağını ve içme suyu şebekesinin yenilenmesiyle olası arıza ve kayıpların önüne geçileceğini vurgulayan Başkan Karakaş, “Hedefimiz, vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmak. Daha konforlu bir Yenice için sahadayız. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin