Reklam
Reklam
66e556ae003a0 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Eylül, 2024 12:26 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Kazaya Karışan Yabancı Uyruklu Sürücü Alkollü Çıktı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 2 kişinin yaralandığı kazada Rusya uyruklu sürücü 1.08 promil alkollü çıktı.

Kaza Kireçkuyusu mevkiinde meydana geldi. Safranbolu istikametine seyir halinde olan Z.S. idaresindeki yabancı plakalı lüks otomobil ile Murat İlhan idaresindeki 05 ABC 981 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen 05 ABC 981 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Yapılan kontrollerde Rus uyruklu sürücünün 1.08 promil alkollü olduğu belirlenirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fe
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
19 Mayıs, 2026 12:33 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

Yenice İlçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen programla coşku içerisinde kutlandı.

Yenice Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törene İlçe Kaymakamı Mert Çanga, Belediye Başkanı Ş. Sertaş Karakaş, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları, şiirler ve sportif gösteriler izleyicilerden tam not aldı.

Program kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Milli birlik ve beraberlik ruhunun güçlü şekilde hissedildiği etkinlikte, 19 Mayıs’ın anlam ve önemi bir kez daha vurgulandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği bu anlamlı gün vesilesiyle, başta gençler olmak üzere tüm vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin