Reklam
Reklam
DER2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
03 Mart, 2025 17:08 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Karşılama Merkezi Çalışmaları Başladı

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse’nin projeleri arasında yer alan ve tarihi kentin kalbinde tur otobüsü kargaşasına son verecek Karşılama Merkezi çalışmaları başladı.

UNESCO Dünya Mirası ve Cittaslow Kenti Safranbolu’da, şehir içi trafik sorununa da çözüm olacak Safranbolu Belediyesi Karşılama Merkezi için çalışmaların Ramazan Bayramına kadar bir bölümünün tamamlanması planlanıyor.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Adabaş ile birlikte alanda incelemelerde bulunarak Fen İşleri Müdürü Sinan Çapraz’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Celal Bayar Caddesi üzerinde yer alan ve dolgu malzemesi ile düzenlenen alanda, büyük tur otobüslerinin Tarihi Çarşı yerine burada park etmesi sağlanacak. Böylece, çarşı merkezindeki otopark ve trafik sorununun önüne geçilmesi hedefleniyor. Ramazan Bayramı’na kadar çalışmaların bir bölümünün tamamlanarak merkezin hizmete girmesi hedefleniyor.

Safranbolu Belediyesi, bu projeyle kente yakışır bir alan kazandırmayı ve ziyaretçilerine daha konforlu bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Mehmet Avni Gözün

    Merkez olması çok iyi olur, hiç değilse böylece çarşı kesiminde trafik sorunu olmaz, bizde rahat ederiz

Yeni yorumlara kapalı.

ardesende heyelan koy yolu ulasima kapandi yiut2F5Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ardeşen’de heyelan: Köy yolu ulaşıma kapandı

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Pınarlı köyünün üst kesimlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Pınarlı köyünün üst mevkiinde şiddetli sağanak yağış nedeniyle yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yola düştü. Meydana gelen heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye Rize İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Kapanan yolda çalışma başlatan ekipler, temizlik işlemlerinin ardından yolu yeniden ulaşıma açtı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Mehmet Avni Gözün

    Merkez olması çok iyi olur, hiç değilse böylece çarşı kesiminde trafik sorunu olmaz, bizde rahat ederiz

Yeni yorumlara kapalı.