Safranbolu’da kar güzelliği - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da kar güzelliği

Tarihi evleriyle ünlü Karabük’ün Safranbolu ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası Osmanlı kenti adeta ayrı bir güzelliğe büründü. Kar yağışı altında tarihi konaklar adeta beyaz gelinliğini giydi.

Meteorolojinin uyarı verdiği kentlerden biri olan Karabük’te yüksek kesimlerden kar yağışı yoğun bir şekilde devam ederken, Osmanlı kenti Safranbolu’da etkili olan kar yağışı sonrası ortaya güzel manzaralar çıkarttı. Kar hasretini yedirenler hem bu eşsiz güzelliğin karşısında fotoğraf çekildi hem de karın tadını doyasıya yaşadı.

Konakların beyaz örtü ile kaplandığı kentte şiddetini arttıran kar yağışının belirli aralıklarla gece geç saatlere kadar devam edeceği uyarısına bulunan meteoroloji vatandaşların oluşabilecek sıkıntılara karşı tedbirli olmalarını noktasında uyardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte polis haftasi etkinlikleri basladi A7adqNXS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Polis Haftası etkinlikleri başladı

Karabük’te, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 181. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Polis Haftası etkinlikleri başladı.

Etkinlikler kapsamında Kemal Güneş Caddesi’nde kurulan tanıtım standında, polis teşkilatının projeleri ve kullandığı teçhizatlar vatandaşlara tanıtıldı.

Öte yandan, lise öğrencileri tarafından hazırlanan serginin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Karabük İl Emniyet Müdürü Ahmet Canver ile Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Koray Yalınkaya katıldı.

Açılışın ardından, Polis Haftası dolayısıyla öğrenciler tarafından çizilen resimlerin yer aldığı sergi gezildi.

Kutlamaların, 10 Nisan’a kadar çeşitli etkinliklerle devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin