blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Ekim, 2024 14:45 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 02.10.2024 11:36
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu’da Kadınlar Matinesi Yoğun İlgi Gördü

Safranbolu’da  bir işletme tarafından düzenlenen kadınlar matinesi, bölgedeki kadınların büyük ilgisini topladı. Bu etkinlik, kadınların sosyalleşip keyifli vakit geçirmesi amacıyla hazırlandı. Gün boyunca müzik, dans ve çeşitli eğlenceleyle  zenginleştirilen matinede katılımcılar, stres atarak güzel anılar biriktirdiler.
Kadınların dayanışmasını güçlendiren etkinlik, yeni arkadaşlıkların kurulmasına da olanak sağladı. Katılımcılar, Safranbolu'nun kültürel dokusunu yansıtan mekanda buluşarak eğlenceli atmosferin kendilerine enerji kattığını vurguladılar. İşletme sahibi, kadınların her şeyin en iyisini hak ettiğini belirterek, "Etkinliğimizin amacı, kadınların bir araya gelerek keyifli anlar yaşamasını sağlamak. Bu özel gece, onların mutluluğunu görmek bizler için çok değerli" dedi. Ayrıca, etkinlikte düzenlenen çekilişlerin katılımcılara sürpriz hediyeler kazandırdığını da ekledi. Gece sonunda, misafirlerine ulaşım konusunda yardımcı olduklarını belirten işletme sahibi, "Araç kullanamayan misafirlerimize güvenli bir şekilde evlerine bırakıyoruz. Böylece, kadınların rahat bir şekilde eğlenmelerini sağlıyoruz" şeklinde konuştu.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da yol kenarına atılan sigara izmariti, kuru otları yaktı

Bolu’da kara yolu kenarındaki otluk alanda atılan sigara izmariti nedeniyle çıkan yangın grupların müdahalesiyle söndürüldü.
Yangın, D-100 kara yolu Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, yol kenarına kimliği belgisiz kişi ya da şahıslarca atılan sigara izmariti, otluk alandaki kuru otları tutuşturdu. Kısa müddette büyüyen alevler yaklaşık 200 metrekarelik alana yayıldı. Yangına birinci müdahaleyi, o sırada bölgeden geçen bir beton mikseri yaptı. Mikserin içindeki suyu otluk alana boşaltan şoför, alevlerin büyümesini engelledi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Bolu Belediyesi İtfaiye takımları, yangına müdahale ederek kısa müddette denetim altına aldı. Soğutma çalışmalarının akabinde yangın büsbütün söndürüldü.
Polis grupları, yangına sebep olan kişi ya da şahısların tespiti için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin