Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Ekim, 2024 14:45 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 02.10.2024 11:36
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu’da Kadınlar Matinesi Yoğun İlgi Gördü

Safranbolu’da  bir işletme tarafından düzenlenen kadınlar matinesi, bölgedeki kadınların büyük ilgisini topladı. Bu etkinlik, kadınların sosyalleşip keyifli vakit geçirmesi amacıyla hazırlandı. Gün boyunca müzik, dans ve çeşitli eğlenceleyle  zenginleştirilen matinede katılımcılar, stres atarak güzel anılar biriktirdiler.
Kadınların dayanışmasını güçlendiren etkinlik, yeni arkadaşlıkların kurulmasına da olanak sağladı. Katılımcılar, Safranbolu'nun kültürel dokusunu yansıtan mekanda buluşarak eğlenceli atmosferin kendilerine enerji kattığını vurguladılar. İşletme sahibi, kadınların her şeyin en iyisini hak ettiğini belirterek, "Etkinliğimizin amacı, kadınların bir araya gelerek keyifli anlar yaşamasını sağlamak. Bu özel gece, onların mutluluğunu görmek bizler için çok değerli" dedi. Ayrıca, etkinlikte düzenlenen çekilişlerin katılımcılara sürpriz hediyeler kazandırdığını da ekledi. Gece sonunda, misafirlerine ulaşım konusunda yardımcı olduklarını belirten işletme sahibi, "Araç kullanamayan misafirlerimize güvenli bir şekilde evlerine bırakıyoruz. Böylece, kadınların rahat bir şekilde eğlenmelerini sağlıyoruz" şeklinde konuştu.
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 3dk
Yorum Sayısı: 0

Şenol Güneş: “Dik durup bunların hepsini aşacağız”

Trabzonspor Teknik Yöneticisi Şenol Güneş, kadrosuna güvendiğini belirterek, "Korkuları ve tasaları yenecek bir grubumuz var. Bu takım ile en güzelini yapacağız. Dik durup bunların hepsini aşacağız" dedi.
Trabzonspor Teknik Yöneticisi Şenol Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. UEFA Gençlik Ligi’nde çeyrek finale yükselen Trabzonspor U19 grubunu tebrik ederek konuşmasına başlayan Güneş, "İyi bir oyunla çeyrek finale kalmak büyük bir muvaffakiyet. Güngör Şahinkaya ve Eyüp Saka’yı tebrik ediyorum. Tüm oyunculara muvaffakiyetlerinin devamını diliyorum. Çalışmalarının karşılığını aldılar. Basketbol ekibi da liderliği eline aldı. A kadrosu dışında herkesin başarılı olduğunu görüyoruz. Kupada yolumuza devam ediyoruz ancak ligde düşündüğümüzün gerisindeyiz" cümlelerine yer verdi.

"Her kadroya karşı oynayabileceğimizi gösterdik"
Trabzonspor’da şampiyonluk sonrası beklentinin artığına dikkat çeken deneyimli teknik adam, "Her olumsuz sonuç büyük bir reaksiyona neden olabiliyor. Vazifeye geldiğimden beri bir kadro takımı oluşturmaya çalışıyoruz. İstikrarlı ve hoş bir oyun sergilemek istiyoruz. Vakit zaman berbat oynadığımız maçlar oldu fakat her ekibe karşı çaba edebileceğimizi gösterdiğimizi düşünüyorum. Kendi alanımızda güzel oynuyoruz fakat deplasmanda istikrarlı sonuçlar alamadık. Şampiyonluk yarışında geri kaldık. Birinci 3 ile 5 ortasında bir yerde olmayı hedeflerken daha geride kaldık" tabirlerini kullandı.

"Hedefimiz Avrupa"
Trabzonspor Teknik Yöneticisi Şenol Güneş, amaçlarının Türkiye Kupası’nı kazanarak Avrupa kupalarına katılmak olduğunu belirtti. Güneş, "Trendyol Üstün Lig’de birinci 5’i yakalamak istiyoruz. Gelecek dönemin kadro iskeletinin bu takım içinde şekilleneceğini düşünüyorum. Yarışan ve güçlü bir kadro olmak istiyoruz. Dertlerimiz var lakin bunları aşacak güce sahibiz" değerlendirmesinde bulundu.

"Nwakaeme’ye müsaade verdim"
Takımdaki sakat oyuncuların durumu hakkında da bilgi veren 72 yaşındaki teknik adam, "Nwakaeme’ye sakatlığı nedeniyle müsaade verdim. Cihan Çanak’ın parmağında kırık vardı, bu yüzden ona da müsaade verdik. Parmağından operasyon geçirecek. Mustafa Eskihellaç cezalı olduğu için bizimle olamayacak. Malheiro’nun darbeye bağlı sakatlığı var. Savic’in ayak baş parmağında küçük bir çatlak vardı. Konyaspor maçında oynadı fakat aldığı darbe sonrası oyundan çıkmak zorunda kaldı. Uzun vadeli bir sakatlık beklemiyoruz. Banza’nın da bir sakatlığı oldu. Oyundan almak istedik fakat kendisi devam etmek istedi. 60 dakika oynadı lakin tesirli olamadı, bu yüzden Sikan’ı onun bölgesine çektik. Savic ve Banza’nın durumlarını takip edeceğiz. Zubkov’un durumu öbür iki oyuncuya nazaran daha düzgün. İki gündür bizimle egzersiz yapıyor lakin bugün tekrar değerlendireceğiz. Falcorelli bizimle idmana çıkacak. Enis ve Dragus’un durumu iyi" halinde konuştu.

"Dik durup bunların hepsini aşacağız"
Tüm aksiliklere karşın inancını kaybetmediğini söyleyen Şenol Güneş, "Kaybettiğimiz puanlar ne olursa olsun, taraftarın güveneceği ve gurur duyacağı bir ekip oluşturmak zorundayız. Beklentiler büyük olduğunda başarısızlık moralleri bozabiliyor. Fakat sıkıntı devirlerde daha güçlü olmalıyız. Kaygıları ve kaygıları yenecek bir grubumuz var. Bu takım ile en güzelini yapacağız. Dik durup bunların hepsini aşacağız. Yetkili de benim, sorumlu da benim. Oyunculara vazife veriyorum ve yapılan tenkitlere hürmet duyuyorum. Lakin yanlışları düzeltmek benim işim. Trabzonspor’un bugünü de geleceği de değerli. Yalnızca bir maç kazanıp kaybetmekle ilgili değil, kulübün geleceğini de planlamak gerekiyor. Bugün alacağımız sonuçlar, geleceğe olan itimadı artıracaktır. Trabzonspor bizim göz bebeğimiz ve onu layık olduğu yere getireceğiz" açıklamasını yaptı.

"Rakibimizin durumuna bakmadan oynamalıyız"
Trendyol Harika Lig’in 27. haftasında alanlarında oynayacakları Hatayspor maçını taraftarın da takviyesiyle kazanmak istediklerinden bahseden deneyimli çalıştırıcı, "Hatayspor, beklentilere cevap veremediği için alt sıralarda kaldı. Rakip, kazanamayan bir ekip imgesi verse de biz buna bakarak oynamayacağız. Her rakibe karşı yeterli bir oyun sergilemeliyiz. Her maçı kazanmak için alana çıkıyoruz. Son dakikalarda yediğimiz şanssız goller nedeniyle puan kayıpları yaşadık" sözlerini kullandı.
Trabzonspor’un 2025 ile 2035 yıllarını planlaması gerektiğini vurgulayan Güneş, "Alt yapıdan gelen oyuncular hoş sonuçlar aldı. Lakin bunu sürdürülebilir hale getirmek kıymetli. Elimizdeki kadroyu ekonomik, teknik ve idari açıdan geliştirip yarışan bir hale getirmeliyiz. Memleketler arası muvaffakiyetler için yatırımlar yapmak gerekiyor. Tesisleşme ve tertip açısından gelişime gereksinimimiz var" diyerek kelamlarını tamamladı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.