Safranbolu'da İş Yeri Denetim Toplantısı Gerçekleştirildi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
675c01ef666d5 original
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Aralık, 2024 12:44 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 14.12.2024 03:49
0
0

Safranbolu’da İş Yeri Denetim Toplantısı Gerçekleştirildi

Safranbolu’da iş yerlerinin denetim ve düzenlemelerine yönelik toplantı gerçekleştirildi. Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı Başkanlığı’nda yapılan toplantı, Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda düzenlendi.

Toplantıda, İlçede faaliyet gösteren iş yerlerinin kamu düzeni, hijyen ve yasal düzenlemelere uyumu konularında değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca, vatandaşların memnuniyetini artırmak ve güvenli bir ticaret ortamı sağlamak amacıyla alınacak yeni önlemler masaya yatırıldı.

Kaymakam Yazıcı, toplantıda yaptığı konuşmada, denetimlerin önemine değinerek, “İlçemizdeki iş yerlerinin yasalara uygun şekilde faaliyet göstermesi hem esnafımızın haklarını koruyacak hem de halkımızın güvenli bir şekilde hizmet almasını sağlayacaktır.” dedi.

Toplantıya ilgili Birim Müdürleri kolluk kuvvetleri ve çeşitli kurum yetkilileri katıldı. Toplantıda, iş yerlerinin standartlara uygun hale getirilmesi konusunda iş birliği ve koordinasyonun artırılması kararı alındı.

Denetimlerin önümüzdeki günlerde yoğunlaşarak devam edeceği belirtilirken, iş yeri sahiplerine de kurallara uyum noktasında çağrıda bulunuldu. Safranbolu’da düzenli olarak yapılan bu tür toplantılar, ilçede düzen ve güvenliğin sağlanması açısından büyük önem taşıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin