Reklam
Reklam
675c01ef666d5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Aralık, 2024 12:44 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da İş Yeri Denetim Toplantısı Gerçekleştirildi

Safranbolu’da iş yerlerinin denetim ve düzenlemelerine yönelik toplantı gerçekleştirildi. Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı Başkanlığı’nda yapılan toplantı, Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda düzenlendi.

Toplantıda, İlçede faaliyet gösteren iş yerlerinin kamu düzeni, hijyen ve yasal düzenlemelere uyumu konularında değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca, vatandaşların memnuniyetini artırmak ve güvenli bir ticaret ortamı sağlamak amacıyla alınacak yeni önlemler masaya yatırıldı.

Kaymakam Yazıcı, toplantıda yaptığı konuşmada, denetimlerin önemine değinerek, “İlçemizdeki iş yerlerinin yasalara uygun şekilde faaliyet göstermesi hem esnafımızın haklarını koruyacak hem de halkımızın güvenli bir şekilde hizmet almasını sağlayacaktır.” dedi.

Toplantıya ilgili Birim Müdürleri kolluk kuvvetleri ve çeşitli kurum yetkilileri katıldı. Toplantıda, iş yerlerinin standartlara uygun hale getirilmesi konusunda iş birliği ve koordinasyonun artırılması kararı alındı.

Denetimlerin önümüzdeki günlerde yoğunlaşarak devam edeceği belirtilirken, iş yeri sahiplerine de kurallara uyum noktasında çağrıda bulunuldu. Safranbolu’da düzenli olarak yapılan bu tür toplantılar, ilçede düzen ve güvenliğin sağlanması açısından büyük önem taşıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
swa 3
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
22 Mayıs, 2026 10:17 tarihinde yayınlandı
0

Vali Çağatay, Tapu ve Kadastro teşkilatını kabul etti

Tapu ve Kadastro Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karabük Kadastro Müdürü Celalettin Bilgin, Tapu Müdürü Vildan Şendemir Asrın ve beraberindeki kurum personeli, Vali Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.

Kabulde, teşkilatın yürüttüğü çalışmalar, Karabük genelinde sunulan tapu ve kadastro hizmetleri ile güncel kurum faaliyetleri hakkında Vali Çağatay’a detaylı bilgi verildi. Kadastro Müdürü Bilgin ve Tapu Müdürü Asrın, ilde yürütülen projeleri ve vatandaşa yönelik işlemleri aktardı.

Vali Oktay Çağatay, burada yaptığı konuşmada, Tapu ve Kadastro Teşkilatı’nın vatandaşa doğrudan hizmet sunan köklü ve önemli kurumların başında geldiğini belirtti. Çağatay, teşkilatın 179. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, tüm personele görevlerinde başarılar diledi. Ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin