Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Şubat, 2018 14:26 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da “Halk Günü” buluşmaları

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in Başkanlığında her hafta yapılan “Halk Günü Toplantıları’’ sürüyor.

Toplantıya; Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bilicioğlu, Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürü Zabıta Müdürü Mali Hizmetler Müdürü, İmar Müdürü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü, Temizlik İşleri Müdürü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşların yoğun olarak katıldığı toplantı Başkanlık makamında gerçekleşti.

Vatandaşların çeşitli konularda istek, şikayet ve taleplerini dinleyen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer sorunların çözümü konusunda notlar alarak beraberindeki kurum amirlerine talimatlar verdi.

Makamların gelip geçici olduğunu, önemli olanın ise millete hizmet etmek olduğunu kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “Vatandaşlarımıza karşı en iyi kamu hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bir resmi daireye gittiğimiz zaman kendimize ve ailemize nasıl davranılmasını istiyorsak, bizlerde vatandaşlarımıza öyle davranmalıyız. Güler yüzü, bir tebessümü, yardımlaşmayı birbirimizden eksik etmezsek; devlet ve millet arasındaki birlik ve beraberlik hiçbir zaman bozulmaz, çok güzel bir birliktelik olur ve vatandaşın devletine olan güveni daha da artar.

Kaymakamlık ve Belediye olarak  en ücra köşedeki vatandaşa hizmet götürme noktasında neler yapılabileceğimiz konusunda iş birliği yapıyoruz. Halkla buluşma toplantılarımızın amacı da resmi kurumlarla halkımızın arasındaki bağı güçlendirmek ve sorunları birinci elden dinlemek. Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamaları bizim için önemli ve değerlidir. Bizler devletimizin emrinde, milletimizin hizmetindeyiz’’ dedi.

Devletin imkanları ölçüsünde, mesai mefhumu gözetmeksizin her zaman istişare ederek her mahallede devletin varlığını hissettirmeye çalıştıklarını belirten Ürkmezer, ‘’Bizler bu makamlarda sizlere en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz.” dedi.

Vatandaşlar sorunlarının dinlenmesinden duydukları memnuniyeti belirtirken, toplantı sonrası Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’e teşekkür ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin