Reklam
Reklam
673d9ccb5b49f
Nuray Öztürk Avatarı
Nuray Öztürk tarafından
20 Kasım, 2024 11:24 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Gece Kreşi Açılacak

Safranbolu Belediyesi tarafından çalışan ailelere destek vermek amacıyla Gece Kreşi uygulaması hayata geçirilecek.

Belediye Başkanı Elif Köse, özellikle vardiyalı çalışan ailelerin ve gece mesaisinde olan annelerin uzun süredir ihtiyaç duyduğu gece kreşi projesinin yakında faaliyete geçeceğini duyurdu.

Başkan Köse, yaptığı açıklamada projenin yalnızca çocuk bakımı sağlamayı değil, aynı zamanda çocukların sosyal ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflediğini söyledi. 

Gece kreşinin çocukların güvenli bir ortamda eğitim alabilecekleri, oyun aktivitelerine katılabilecekleri ve keyifli vakit geçirebilecekleri bir merkez olarak tasarlandığını ifade eden Başkan Köse; “Bu proje ile ailelerimize destek olmayı, onların iş-yaşam dengesini kurmalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Çocuklarımıza kaliteli bir eğitim sunarak onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak bizim için çok önemli” dedi.  

Gece kreşinin Safranbolu’daki toplumsal ihtiyaçlara yanıt verecek bir adım olduğunu belirten Başkan Köse;  “Gece kreşi projesi ile yalnızca çocuk bakım hizmeti değil, aynı zamanda ebeveynlerin iç huzuruyla çalışabilmelerini sağlayacak bir destek mekanizması sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. İsmail Timar

    Fevkalade bir uygulama.

Yeni yorumlara kapalı.

2026 yili yas cay taban fiyati 35 tl oldu 1ZI1HvlH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 08:52 tarihinde yayınlandı
0
0

2026 yılı yaş çay taban fiyatı 35 TL oldu

AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, “2026 yılı yaş çay alım fiyatı 35 TL olarak belirlenmiştir. ÇAYKUR tarafından gerekli açıklama bilahare yapılacaktır” dedi.

Geçmişte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sonrasında dönemin Tarım ve Hayvancılık Bakanı tarafından açıklanan yaş çay taban fiyatı bu yıl AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu tarafından açıklandı. Meclis kürsüsünde söz alan Milletvekili Mertoğlu, 2025 yılında 25 TL olarak açıklanan yaş çay taban fiyatının bu yıl 35 TL olduğunu dile getirdi. Mertoğlu, “AK Parti Rize Milletvekili yaş çay taban fiyatını meclis kürsüsünden açıkladı. Mertoğlu, “2026 yılı yaş çay alım fiyatı 35 TL olarak belirlenmiştir. ÇAYKUR tarafından gerekli açıklama bilahare yapılacaktır. Yıllık enflasyon oranının üzerinde yapılan bu artışla birlikte üreticimizin alın teri korunmuş, çay müstahsillerimizin yanında olunduğu bir kez daha ortaya konmuştur. Çay; Rize ve bölgemiz için sadece bir tarım ürünü değil; emeğin, bereketin ve geçimin adıdır. Her zaman üreticimizin yanında olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çay üreticilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. İsmail Timar

    Fevkalade bir uygulama.

Yeni yorumlara kapalı.