Reklam
Reklam
673d9ccb5b49f
Nuray Öztürk Avatarı
Nuray Öztürk tarafından
20 Kasım, 2024 11:24 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Gece Kreşi Açılacak

Safranbolu Belediyesi tarafından çalışan ailelere destek vermek amacıyla Gece Kreşi uygulaması hayata geçirilecek.

Belediye Başkanı Elif Köse, özellikle vardiyalı çalışan ailelerin ve gece mesaisinde olan annelerin uzun süredir ihtiyaç duyduğu gece kreşi projesinin yakında faaliyete geçeceğini duyurdu.

Başkan Köse, yaptığı açıklamada projenin yalnızca çocuk bakımı sağlamayı değil, aynı zamanda çocukların sosyal ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflediğini söyledi. 

Gece kreşinin çocukların güvenli bir ortamda eğitim alabilecekleri, oyun aktivitelerine katılabilecekleri ve keyifli vakit geçirebilecekleri bir merkez olarak tasarlandığını ifade eden Başkan Köse; “Bu proje ile ailelerimize destek olmayı, onların iş-yaşam dengesini kurmalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Çocuklarımıza kaliteli bir eğitim sunarak onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak bizim için çok önemli” dedi.  

Gece kreşinin Safranbolu’daki toplumsal ihtiyaçlara yanıt verecek bir adım olduğunu belirten Başkan Köse;  “Gece kreşi projesi ile yalnızca çocuk bakım hizmeti değil, aynı zamanda ebeveynlerin iç huzuruyla çalışabilmelerini sağlayacak bir destek mekanizması sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. İsmail Timar

    Fevkalade bir uygulama.

Yeni yorumlara kapalı.

ardesende heyelan koy yolu ulasima kapandi yiut2F5Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ardeşen’de heyelan: Köy yolu ulaşıma kapandı

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Pınarlı köyünün üst kesimlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Pınarlı köyünün üst mevkiinde şiddetli sağanak yağış nedeniyle yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yola düştü. Meydana gelen heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye Rize İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Kapanan yolda çalışma başlatan ekipler, temizlik işlemlerinin ardından yolu yeniden ulaşıma açtı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. İsmail Timar

    Fevkalade bir uygulama.

Yeni yorumlara kapalı.