Reklam
Reklam
673d9ccb5b49f
Nuray Öztürk Avatarı
Nuray Öztürk tarafından
20 Kasım, 2024 11:24 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Gece Kreşi Açılacak

Safranbolu Belediyesi tarafından çalışan ailelere destek vermek amacıyla Gece Kreşi uygulaması hayata geçirilecek.

Belediye Başkanı Elif Köse, özellikle vardiyalı çalışan ailelerin ve gece mesaisinde olan annelerin uzun süredir ihtiyaç duyduğu gece kreşi projesinin yakında faaliyete geçeceğini duyurdu.

Başkan Köse, yaptığı açıklamada projenin yalnızca çocuk bakımı sağlamayı değil, aynı zamanda çocukların sosyal ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflediğini söyledi. 

Gece kreşinin çocukların güvenli bir ortamda eğitim alabilecekleri, oyun aktivitelerine katılabilecekleri ve keyifli vakit geçirebilecekleri bir merkez olarak tasarlandığını ifade eden Başkan Köse; “Bu proje ile ailelerimize destek olmayı, onların iş-yaşam dengesini kurmalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Çocuklarımıza kaliteli bir eğitim sunarak onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak bizim için çok önemli” dedi.  

Gece kreşinin Safranbolu’daki toplumsal ihtiyaçlara yanıt verecek bir adım olduğunu belirten Başkan Köse;  “Gece kreşi projesi ile yalnızca çocuk bakım hizmeti değil, aynı zamanda ebeveynlerin iç huzuruyla çalışabilmelerini sağlayacak bir destek mekanizması sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. İsmail Timar

    Fevkalade bir uygulama.

Yeni yorumlara kapalı.

devrekli kibris gazisi son yolculuguna dualarla ugurlandi bdHmrXEb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrekli Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Devrekli Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Satılmış Pürcü(73) son yolculuğuna düzenlenen askeri törenle uğurlandı..

Pürcü için İbrahim Ağa Caminde kılınan ikindi namazının ardından askeri tören düzenlendi. Organize edilen cenaze merasimine Zonguldak Vali Yardımcısı Muammer Balcı, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar Kıbrıs Gazileri, ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

2 çocuk sahibi olan Kıbrıs Gazisi Satılmış Pürcü İl Müftüsü İbrahim Halil Demir tarafından kılınan cenaze namazının ardından merkez şehir kabristanında toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. İsmail Timar

    Fevkalade bir uygulama.

Yeni yorumlara kapalı.