Safranbolu'da Gece Kreşi Açılacak - Karabük Haber Postası
673d9ccb5b49f
Nuray Öztürk Avatarı
Nuray Öztürk tarafından
20 Kasım, 2024 11:24 tarihinde yayınlandı
0
1

Safranbolu’da Gece Kreşi Açılacak

Safranbolu Belediyesi tarafından çalışan ailelere destek vermek amacıyla Gece Kreşi uygulaması hayata geçirilecek.

Belediye Başkanı Elif Köse, özellikle vardiyalı çalışan ailelerin ve gece mesaisinde olan annelerin uzun süredir ihtiyaç duyduğu gece kreşi projesinin yakında faaliyete geçeceğini duyurdu.

Başkan Köse, yaptığı açıklamada projenin yalnızca çocuk bakımı sağlamayı değil, aynı zamanda çocukların sosyal ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflediğini söyledi. 

Gece kreşinin çocukların güvenli bir ortamda eğitim alabilecekleri, oyun aktivitelerine katılabilecekleri ve keyifli vakit geçirebilecekleri bir merkez olarak tasarlandığını ifade eden Başkan Köse; “Bu proje ile ailelerimize destek olmayı, onların iş-yaşam dengesini kurmalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Çocuklarımıza kaliteli bir eğitim sunarak onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak bizim için çok önemli” dedi.  

Gece kreşinin Safranbolu’daki toplumsal ihtiyaçlara yanıt verecek bir adım olduğunu belirten Başkan Köse;  “Gece kreşi projesi ile yalnızca çocuk bakım hizmeti değil, aynı zamanda ebeveynlerin iç huzuruyla çalışabilmelerini sağlayacak bir destek mekanizması sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. İsmail Timar

    Fevkalade bir uygulama.

Yeni yorumlara kapalı.

kastamonuda dehset baba oglunu tufekle oldurdu EIEQRhn5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da dehşet: Baba, oğlunu tüfekle öldürdü

Kastamonu’da bir baba, evde tartışma yaşadığı oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından baba gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da merkeze bağlı Ballık Köyü’nde ikamet eden 67 yaşındaki E.G., henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü 33 yaşındaki oğlu Murat Gökdağ ile tartışmadı yaşadı. Tartışmanın yerini kavgaya bırakması üzerine baba E.G., evde bulunan at tüfeğiyle oğluna ateş etti. Karın bölgesinden ağır yaralanan Murat Gökdağ, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından baba E.G. jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sonrasında Murat Gökdağ’ın cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. İsmail Timar

    Fevkalade bir uygulama.

Yeni yorumlara kapalı.